Εβελίνα Παπούλια: «Μου αρέσει η ευθύτητα στους ανθρώπους»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Μου αρέσει η ευθύτητα στους ανθρώπους»

Για το αν δίνει δεύτερες ευκαιρίες και είναι αυτό που την ενοχλεί στις ανθρώπινες σχέσεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Εβελίνα Παπούλια

Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες;

«Και τρίτες. Αλλά ξέρεις κάτι; Δεν είναι θέμα ευκαιριών αλλά το κατά πόσον ο άλλος άνθρωπος είναι ανοιχτός στις αλλαγές. Τότε τα πράγματα εξελίσσονται και προχωρούν. Αν ένας άνθρωπος είναι προσκολλημένος στο εγώ του και δεν σέβεται τα θέλω του άλλου, δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή. Αρα λοιπόν δεν είναι θέμα ευκαιριών»

Εσύ είναι ανοιχτή στις αλλαγές ή είσαι συντηρητική; «Οχι, συντηρητική δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Εχω όμως τον δικό μου αξιακό κώδικα αρχών, τις δικές μου αντιλήψεις γύρω από τα πράγματα και ακολουθώ την αλήθεια μου»

Ποιες είναι οι απαράβατες αρχές λοιπόν; «Αυτό έχει να κάνει με τις πράξεις»

Τι σε ενοχλεί περισσότερο; Το ψέμα, η υποκρισία; «Αυτά νομίζω ισχύουν για όλους. Υπάρχουν όμως διάφορες παράμετροι. Μπορεί η υποκρισία και ποιου να σε ενοχλήσει έντονα και σε κάποιον άλλο να δώσεις ένα ελαφρυντικό. Ολα είναι σχετικά. Αυτό που , δεν μπορώ με τίποτα είναι οι κακεντρεχείς και τοξικοί άνθρωποι. Μου αρέσει η ευθύτητα στους ανθρώπους», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved