Ταμίλα Κουλίεβα: «Από την μαντάμ Ορτάνς πήρα την ελευθερία»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Από την μαντάμ Ορτάνς πήρα την ελευθερία»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για την θεατρική παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» αλλά και τον ρόλο της, από τον οποίο πήρε πολλά πράγματα. 

Πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς»

«Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω φέτος, που έχω αγγίξει το συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη μέσα από αυτή την παράσταση, αλλά και που βρίσκομαι με αυτούς τους ανθρώπους μέσα στον ίδιο θίασο, που είμαστε 22 άτομα, στο θέατρο «Βέμπο». Ο ρόλος ο οποίος ερμηνεύω είναι η μαντάμ Ορτάνς, υπαρκτό πρόσωπο, που έχει αφήσει ιστορία. Μια μεγάλη προσωπικότητα που ήρθε από έναν άλλο πολιτισμό, έφερε μια άλλη κουλτούρα, φινέτσα, πρόοδο, το 1898, στην Κρήτη. Ήρθε με άλλες 500 χορεύτριες και τραγουδίστριες και ξεχώρισε αυτή, ήταν μοναδική. Στην Ιεράπετρα υπάρχει και δρόμος που έχει και το όνομα της. Ήταν διπλωμάτης, υποπρόξενος της Γαλλίας, έλεγαν ότι ήταν και κατάσκοπος, είχε βοηθήσει πάρα πολύ από το υστέρημα της πολύ κόσμο, έκανε πολλές καλοσύνες»

Επηρεάζεσαι από τους ρόλους σου;

«Πάντα κάτι δίνεις στο ρόλο και πάντα κάτι παίρνεις. Όπως επικοινωνείς με τους ανθρώπους, επικοινωνείς και με τους ρόλους. Εξάλλου, εμείς οι ίδιοι τους χτίζουμε. Από τη μαντάμ Ορτάνς πήρα την ελευθερία, τη δύναμη, την αντοχή, την ικανότητα της να αντιστέκεται στα πράγματα και να μην προδίδει τον εαυτό της. Όλος αυτός ο δυναμισμός που κουβαλάει μου αρέσει, τον επιβραβεύω και θέλω να τον υιοθετήσω» δήλωσε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved