Αλεξάνδρα Ούστα: «Όταν έχασα τη μητέρα μου ήταν μια ιδιαίτερα άγρια περίοδος»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ούστα: «Όταν έχασα τη μητέρα μου ήταν μια ιδιαίτερα άγρια περίοδος»

Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλάει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την στεναχώρησε από την δημοσιότητα. 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσες και ένιωσες ότι «έπιασες πάτο και δεν είχε αύριο»;

«Ήταν την περίοδο που «έχασα» τη μητέρα μου. Είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά «έφυγε» ξαφνικά, δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κι αυτή ήταν μια ιδιαίτερα άγρια περίοδος για μένα- σε όλα τα κομμάτια. Συνέβη τόσο ξαφνικά κι ένωσα τόσο αποσυνδεδεμένη με τον κόσμο για ένα διάστημα, που με δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Οι άνθρωποι που προανέφερα με βοήθησαν να βγω από αυτή την κατάσταση»

Σε τρόμαξε η κατάσταση που βίωσες στο παρελθόν με τη δημοσιότητα;

«Όχι, με στεναχώρησε όμως»

Τι σε στεναχώρησε;

«Η τάση που θέλαμε με την έχουμε: να βλέπουμε από την «κλειδαρότρυπα» του άλλου, ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Αυτό για τον άλλο έχει ένα κόστος, είναι ανθρωποφαγικό, είναι άγριο, είναι κανιβαλιστικό, κρίμα. Το περίμενα από τον κόσμο, γιατί το βλέπω γύρω μου να συμβαίνει. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να υπάρχει αυτή η ίντριγκα του τι συμβαίνει»

Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα σου στα δύσκολα;

«Είναι λίγοι, που τους έχω διαλέξει. Κάποιοι είναι από την παιδική μου ηλικία, κοντινοί μου φίλοι, ελάχιστοι συνάδελφοι και βέβαια η οικογένεια μου. Τώρα, έχει επωμιστεί τα οικογενειακά βάρη ο Γιάννης»

Έχεις τη διάθεση να απομονώνεσαι όταν συμβαίνει κάποια σκληρή και άγρια κατάσταση στη ζωή σου;

«όχι, παλιότερα την είχα αυτή την διάθεση, αλλά διαπίστωσα ότι αυτό δεν λειτουργεί καλά και σωστά για μένα, οπότε, όταν υπάρχουν ζόρια και δύσκολα, ξέρω κατευθείαν που θα τρέξω. Δεν ξέρω αν μπορείς να συμβιβαστείς με την οποιαδήποτε απώλεια ανθρώπου, αλλά νομίζω ότι είναι το σκληρότερο πράγμα που μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπο. Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου μπορεί να με σοκάρει, να με στεναχωρήσει, να με κάνει να νιώσω πάρα πολύ άσχημα» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved