Εβελίνα Παπούλια: «Είμαι παρορμητική και λειτουργώ με το συναίσθημα»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Είμαι παρορμητική και λειτουργώ με το συναίσθημα»

Η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις φιλίες και αν έχει προδοθεί από φίλους της.

Αληθινές φιλίες στον χώρο του θεάματος υπάρχουν;

Και βέβαια υπάρχουν. Μπορεί να μην είσαι με αυτούς τους ανθρώπους κάθε μέρα μαζί, αλλά δημιουργούνται ουσιαστικές σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης.

Έχεις προδοθεί από φιλίες;

Δεν υφίσταται αυτή η κατάσταση για μένα. Αν αφήσεις έναν φίλο να σε πουλήσει ή να σε προδώσει, θα το κάνει. Αν λοιπόν το κάνει, δεν υπήρξε ποτέ φίλος.

Με την πάροδο των χρόνων έχεις οξυμένο κριτήριο στην επιλογή των ανθρώπων γύρω σου; Μπορείς εύκολα να αντιληφθείς πράγματα γι' αυτούς;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τους πλησιάσω χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αναλύω μέσα μου. Με άλλους αμέσως έρχομαι κοντά.

Διαισθητικά;

Νομίζω πως ναι.

Λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα ή με τη λογική; Περισσότερο με το συναίσθημα. Είμαι παρορμητική. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάποιος θα γνωρίσει και θα πει «τι λογικό κορίτσι είναι αυτό» (γέλια).

Αυτό, φαντάζομαι, σου έχει κοστίσει.

Όχι, είναι η φύση μου. Δεν μπορώ να πάω κόντρα σε αυτήν. Αυτή με βγάζει καθαρή.

Ίσως αυτό τελικά είναι η δική σου αλήθεια; Ο αυθορμητισμός και η ευθύτητα;

Κοίτα, κάποιες φορές η ευθύτητα παρεξηγείται. Και φυσικά δεν γίνεται ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι να το λες. Αυτό είναι αγένεια. Ωστόσο, ό,τι αισθάνομαι νομίζω γίνεται εύκολα αντιληπτό από ιούς άλλους. Φαίνεται στο πρόσωπο μου. Δεν κρύβομαι. Είμαι ευθύς άνθρωπος γενικά.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved