Αλεξάνδρα Ούστα: «Νιώθω πλήρης, δεν μου λείπει κάτι»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ούστα: «Νιώθω πλήρης, δεν μου λείπει κάτι»

Η Αλεξάνδρα Ούστα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν λείπει κάτι από τη ζωή της.

Υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή σου;

Αυτή τη στιγμή νιώθω πλήρης, δεν μου λείπει κάτι, αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Πώς βλέπεις το παρελθόν; Λειτουργείς ανατρέχοντας στις αναμνήσεις;

Το παρελθόν το κοιτάω με μια γλυκά νοσταλγία. Υπάρχουν πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα, μέσα στο μήνα, που θα κάτσω να σκεφτώ πόσο γλυκό θα ήταν να ήμουν παιδί, ξανά από την αρχή. Η ζωή έχει πολλά δύσκολα, αλλά είναι ωραία.

Το μέλλον πώς το βλέπεις;

Με αισιοδοξία, αλλά δεν κοιτάζω πολύ μπροστά, προτιμώ να είμαι στο τώρα.

Θα άλλαζες κάτι στη ζωή σου; Έχεις μετανιώσει;

Θα μπορούσα να σου πω ότι έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, εκτός από μία φορά, που μου είχε πει η μητέρα μου ότι υπάρχουν και κοκκινιστά γιουβαρλάκια...

Δηλαδή;

Της είπα ότι θέλω να μου φτιάξει τα κοκκινιστά γιουβαρλάκια κι έτυχε κάτι και δύο μέρες πήγαινα στο σπίτι και δεν προλάβαινα να φάω, έφευγα. Έτσι, τα γιουβαρλάκια της δεν τα δοκίμασα ποτέ. Κι αν μετανιώνω κάτι τώρα που «έφυγε» η μητέρα μου, είναι που δεν τα δοκίμασα ποτέ, τα οποία δεν τα έφτιαχνε συχνά, τα έκανε μόνο για να μένα εκείνη τη φορά, για να τα δοκιμάσω. Για τίποτα άλλο δεν έχω μετανιώσει, για καμία επιλογή που έκανα στη ζωή μου, όσο άσχημα κι αν μου βγήκε, όσο και να πόνεσα αργότερα, την έχω αγαπήσει, την έχω ασπαστεί κι αυτό με έχει κάνει ό,τι είμαι σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved