Τότσικας – Ποιμενίδης – Λαζαράκη: Μιλούν για τις εξελίξεις της σειράς Παρθένα Ζώη
Showbiz

Τότσικας – Ποιμενίδης – Λαζαράκη: Μιλούν για τις εξελίξεις της σειράς Παρθένα Ζώη

Το ερωτικό τρίγωνο που έχει προκύψει μεταξύ Άρη, Ζωής και Παύλου τους βρίσκει σύμφωνους; Κατά πόσο, οΑποστόλης Τότσικας, η Σοφίνα Λαζαράκη και ο Γιάννης Ποιμενίδης, θα μπορούσαν να μπουν σε μια παρόμοια θέση;

Α.Τ.: «Όχι, δεν με αφορά! Σ.Λ.: Σίγουρα μπορεί να προκύψει. Να έχουμε σχέση με κάποιον άνθρωπο αλλά τελικά να αντιληφθούμε πως δεν πληροί κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όμως όχι, δεν θα ήθελα προσωπικά να μπω σε μια παρόμοια θέση»

Γ.Π.: «Ο Παύλος αγαπάει πάρα πολύ τη Ζωή άνευ όρων. Την ερωτεύεται τρελά και αντί να πάρει τις αποστάσεις του όταν μαθαίνει πως είναι συνεχίζει να της παρέχει τα πάντα, Δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Σαφώς μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα αυτό, όμως, εγώ δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε ε'να παρόμοιο κόσνεπτ»

Εισπράττουν από τον κόσμο την αμεσότητα που τους δίνει η καθημερινή επαφή μαζί τους;
Α.Τ.: Φυσικά. Ο κόσμος είναι η τέλεια πυξίδα για να κατανοήσουμε το πόσο αρέσει αυτό που κάνουμε στο ευρύτερο κοινό. Εισπράττω μεγάλη αγάπη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να μη δίνω τροφή για τους ρόλους μου και τις επιλογές μου.
Σ.Λ.: Με σταματάνε στο δρόμο και ανάλογα με την ηλικία δέχομαι και τα ανάλογα σχόλια. Τα μικρά κοριτσάκια θέλουν να με αγκαλιάσουν και να βγάλουμε μαζί φωτογραφία. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάνουν σχόλια σχετικά με τις εξελίξεις που βλέπουν στη σειρά. Πριν λίγο καιρό, με σταμάτησαν και μου είπαν... «αχ, τι τραβάς, κοριτσάκι μου;». Είναι αυτό που λέγαμε και προηγουμένως, πως η σειρά είναι τόσο άμεση που ο κόσμος ίσως τελικά να βλέπει τον εαυτό του μέσα σε αυτή! Γ.Π.: Μα αυτός δεν είναι και ο αρχικός στόχος μας; Ο κόσμος να ταυτιστεί με τους ήρωες! Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό, δεν έχουμε παρά να χαιρόμαστε», λένε στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved