Γιώργης Κοντοπόδης: «Μου το έχει δείξει η ζωή μου ότι αν είναι να βρεθείς με κάποιον άνθρωπο, θα βρε
Showbiz

Γιώργης Κοντοπόδης: «Μου το έχει δείξει η ζωή μου ότι αν είναι να βρεθείς με κάποιον άνθρωπο, θα βρε

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» βλέπουμε τον Γιώργη Κοντοπόδη να γίνεται μάρτυρας στο φλερτ του Ρένου στον Μηνά.

«Το ότι φέρνω άνθρωπο για να κάνω τον Μηνά να ζηλέψει και ο άνθρωπος αυτός την πέφτει στον Μηνά, πώς σου φαίνεται; Πόσο κατεστραμμένη μπορεί να είναι η προσωπική ζωή αυτού του Αγγέλου; Πες μου;! (γέλια) Είμαστε πλέον κοντά στο 20ο επεισόδιο, δεν υπάρχει καμία προσωπική ζωή, κυνηγάω ακατάπαυστα τον Μηνά και φέρνω έναν άνθρωπο για να τον κάνω να ζηλέψει, του την πέφτει και φυσικά παθαίνω μια έντονη κρίση υστερίας! Γίνεται ένα πολύ έντονο μπαμ αντίστοιχο του χαρακτήρα του» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-θα υπάρξουν και... θύματα;

«Παθαίνει πανικό, παροξυσμό. Ήταν απίστευτες εκείνες οι σκηνές! Νομίζω θα γελάσουμε πάρα πολύ και εμείς στα γυρίσματα γελούσαμε, δεν αντέχαμε.»

-Πάντως, στο σίριαλ σας περιμένουν ακόμα πολλές περιπέτειες.

«Ναι, έχουμε πολλά ακόμα. Νομίζω όμως ότι δύο άνθρωποι οι οποίοι τσακώνονται με το παραμικρό και οι οποίοι με το που κάνει κάτι ο ένας που βγαίνει από τις συνήθειες που έχει μάθει τον άλλον υπάρχει ένσταση και ένταση, πάει να πει ότι αγαπιούνται. Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται δεν τελειώνουν τόσο εύκολα. Δεν ξέρω ποια είναι η συνέχεια, δεν μας λέει η Βίκυ Αλεξοπούλου, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε τέλος!»

- Μία από τις επόμενες περιπέτειες έχει να κάνει με το παιδί του Μηνά;

«Ναι! Μπαίνει στη ζωή του Μηνά μέσω της Δανάης ο Νικόλας, ενα παιδί 26 χρόνων, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Παππάς, και η μητέρα του Νικόλα με την οποία ο Μηνάς είχε ερωτικό παρελθόν. Οπότε προκύπτει από διάφορα σημεία ότι μάλλον είναι γιος του Μηνά! Αυτό εγείρει στον Μηνά πατρικά ένστικτα. Είναι μια πολύ τρυφερή ιστορία. Σε μια κωμική σειρά είναι όμορφο να υπάρχουν και συγκινησιακά στοιχεία.»

- Ποια θα είναι π αντίδραση του Αγγέλου;

«Αρχικά θα είναι η κλασική γραφική αντίδραση Αγγέλου, ο οποίος παθαίνει κρίση, αλλά μετά έχει μια μετάλλαξη. Υπάρχουν αρκετά επεισόδια στα οποία έχουμε σκηνές με όμορφα συναισθήματα.»

- Τι θα ήταν αρκετά κομβικό, ώστε να συνειδητοποιήσει ο Μηνάς ότι πρέπει να είναι με τον Άγγελο;

«Αυτό δεν μπορώ να στο πω, γιατί είμαστε ακόμα νωρίς, περίπου στη μέση του σίριαλ. Αν λάβεις υπόψη ότι μια ιστορία δύο ανθρώπων πρέπει να ολοκληρωθεί σε ένα συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, είμαστε ακόμα στη μέση της διαδρομής. Οπότε το όποιο στοιχείο είναι να τους δείξει αν θα μείνουν μαζί ή αν θα χωρίσουν θα είναι αρκετά αργότερα. Αν σεναριακά και σκηνοθετικά υπάρχει η προοπτική του να καταλήξουν αυτοί οι άνθρωποι μαζί, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει μέσα από τη συνειδητοποίηση του πόσο αγαπιούνται. Εγώ νομίζω ότι οι άνθρωποι που αγαπιούνται αληθινά είναι μαζί στο τέλος.»

-Το πιστεύεις και εκ πείρας;

«Μου το έχει δείξει η ζωή μου ότι αν είναι να βρεθείς με κάποιον άνθρωπο, θα βρεθείς. Κι αν χαθείς, θα ξαναβρεθείς. Μου έχει δείξει και ότι με ανθρώπους που δεν έχεις πολλά να πεις, έχετε την όποια επαφή πρέπει να έχετε για να πάρεις κάποιο μάθημα ή για να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου και στη συνέχεια αποχωρούν ήρεμα. Όπου υπάρχει μεγάλη ένταση υπάρχει και μέλλον.»

- Αναφέρεις ότι είστε στα μισά της ιστορίας. Δεδομένης της επιτυχίας της σειράς δεν έχουν γίνει συζητήσεις για δεύτερη σεζόν;

«Ναι, έχουν γίνει, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν έχει φιξαριστεί ακόμα κάτι. Φαντάζομαι πως αυτό είναι κάτι το οποίο οι ιθύνοντες θα το έχουν αποφασίσει με τη νέα χρονιά. Πιστεύω όμως ότι και σε αυτή την περίπτωση αλλάζουν κάποια δεδομένα. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να κλείσουν κάποια θέματα, να ανοίξουν κάποια άλλα και να δούμε τις ιστορίες να απλώνουν με νέα δεδομένα και συνθήκες. Εγώ σου μιλάω βάσει των τωρινών δεδομένων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved