Ευτύχης Μπλέτσας: Αποκαλύπτει την σχέση του
Showbiz

Ευτύχης Μπλέτσας: Αποκαλύπτει την σχέση του

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ευτύχη Μπλέτσα.

«Στο «Happy Traveller» είμαστε δυο άτομα που ταξιδεύουμε, εγώ και η Ηλέκτρα, η σύντροφος και συνεργάτιδα μου, στην εκπομπή την τραβάμε μόνοι μας, γι' αυτό έχει ένα πιο φυσικό, αληθινό και ειλικρινές ύφος. Τίποτα δεν είναι στημένο και δεν έχουμε σενάριο. Είμαστε αληθινοί ταξιδιώτες και μέσα από την εκπομπή έχουμε σκοπό να μοιραζόμαστε τις ταξιδιωτικές εμπειρίες μας με τον κόσμο.

Με την Ηλέκτρα ταξιδεύουμε μαζί πάνω από 5 χρόνια. Πάντα κάναμε ταξιδιωτικά βίντεο, που τα ανεβάζαμε στο Υoutube. Σιγά σιγά βελτιώσαμε την ποιότητα και γίναμε καλύτεροι στην κινηματογράφηση, με αποτέλεσμα αυτά τα travel vlog να γίνουν τηλεοπτική εκπομπή. Στο εξωτερικό αυτό που κάνουμε είναι πολύ συνηθισμένο. Υπάρχουν άπειροι ταξιδιώτες που δημιουργούν εξαιρετικές κινηματογραφικές παραγωγές και επίσης υπάρχουν άπειρα ζευγάρια που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μοιράζονται τις εμπειρίες τους με βίντεο, κείμενα και φωτογραφίες. Η ουσία είναι να είσαι ο δημιουργός αυτών των εκπομπών και να δείχνεις τα μέρη με τη δική σου οπτική. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στην εκπομπή. Στα εντός Ελλάδας ταξίδια και όπου πηγαίνουμε οδικώς έρχεται και ο σκύλος μας, ο Ηρακλής. Έχει και αυτός σελίδα στο Facebook και λογαριασμό στο instagram.

Έχω πάει σε 49 χώρες. Τις μετράω και έχω στόχο να ξεπεράσω τις 100! Ταξιδεύω επειδή πιστεύω ότι τα ταξίδια μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους και σοφότερους.

Την περίοδο των γιορτών σχεδόν πάντα μένουμε στη βάση μας, τη Θεσσαλονίκη. Γενικά μας αρέσει και μας βολεύει να ταξιδεύουμε όταν δεν ταξιδεύει ο πολύς κόσμος!» τόνισε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved