Ευτύχης Μπλέτσας: Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του
Showbiz

Ευτύχης Μπλέτσας: Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Ευτύχη Μπλέτσα.

«Παρουσιάζω για 4η σεζόν την εκπομπή «Happy Day» στον ΣΚΑΙ, στην οποία, εκτός από την παρουσίαση, έχω αναλάβει και τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της. Τηλεοπτικά ξεκίνησα με την εκπομπή «Στην κουζίνα της μαμάς» στην ΕΤ3 και στη συνέχεια στον Αlpha, ενώ έκανα και κάποιες μαγειρικές εκπομπές στο Μακεδονία Τν, στο Epsilon και στον ΣΚΑΪ, όπου ξεκίνησα με καθημερινή μαγειρική εκπομπή. Στην πορεία όμως ετοιμάσαμε έναν πιλότο για ταξιδιωτική εκπομπή, που άρεσε, και έτσι το κανάλι μας εμπιστεύτηκε έναν . πρώτο κύκλο 12 καλοκαιρινών επεισοδίων. Το project είχε θετική ανταπόκριση και έτσι συνεχίστηκε. Έχω σπουδάσει μηχανικός υπολογιστών και δικτύων με Master από το Imperial College του Λονδίνου.

Η μουσική, η μαγειρική και τα ταξίδια ήταν πάντα τα χόμπι μου και οι μεγάλες μου αγάπες. Γι' αυτό και κυνήγησα το να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτά.

Είμαι πωρωμένος με θέματα τεχνολογίας, κάμερες, gadgets κινηματογράφησης, drones κ.λπ. Γι' αυτό και στο κανάλι μου στο youtube κάνω πολλά unboxing και δείχνω τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στην εκπομπή.

Πολύ πρόσφατα απέκτησα άδεια επαγγελματία χειριστή drone. Από τους πολύ πρώτους που παίρνουν τέτοιο δίπλωμα στην Ελλάδα από την-Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, μια και μόλις τώρα θεσπίστηκαν η διαδικασία και η σχετική νομοθεσία.

Παίζω μουσική, κιθάρα, γράφω τραγούδια και έχω κυκλοφορήσει κάποια cd, ενώ στο Υoutube έχω περισσότερα από 100 βίντεο με διασκευές»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved