Αλεξάνδρα Ούστα: «Ό,τι περνάω θέλω να το μοιράζομαι με δικούς μου ανθρώπους»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ούστα: «Ό,τι περνάω θέλω να το μοιράζομαι με δικούς μου ανθρώπους»

Η Αλεξάνδρα Ούστα δεν είναι ο άνθρωπος των κοινωνικών εμφανίσεων, διατηρεί χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της.

«Ναι, από όταν ξεκίνησα στο χώρο, αλλά και πριν μπω, είχα την πεποίθηση ότι αν ποτέ βρισκόμουν στα φώτα της δημοσιότητας, θα ήθελα να προστατέψω την προσωπική μου ζωή. Μέχρι τώρα έχω κάνει ό,τι μπορώ, παρόλο που δεν βοηθιέμαι πάρα πολύ από το σύστημα. (Γέλια.) Μου αρέσει αυτό, δεν υπάρχει λόγος, δεν χρειάζεται το ευρύ κοινό να ξέρει τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή» τόνισε στο Λοιπόν.

-Πώς σου έχει φερθεί η δημοσιότητα;

«Ας πούμε ότι μου έχει φερθεί καλά. θεωρώ ότι είναι λίγο άγριο.»

-Τι εννοείς;

«Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω, φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν πώ5 είναι όταν συμβαίνει κάτι στην προσωπική ζωή, το οποίο δεν είναι ευχάριστο, να σε κυνηγάνε από πίσω για μια δήλωση όταν εσύ περνάς μια δραματική στιγμή. Αλλά και στο άλλο άκρο, όταν περνάς μια ευτυχισμένη στιγμή. Ό,τι περνάω θέλω να το μοιράζομαι με δικούς μου ανθρώπους, δεν έχω καμία ανάγκη να το μοιραστώ με το ευρύ κοινό... Γιατί να μην έχω αυτό το δικαίωμα;»

-Στο ευχάριστο άλλα και το δυσάρεστο κομμάτι της ζωής σου διατήρησες την ίδια τακτική, δεν μίλησες για τίποτα. Δεν θα «ηρεμούσες» τα πράγματα αν μιλούσες;

«Όχι, γιατί θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ηρεμούν έτσι. Αν μπείς στη διαδικασία και ασχοληθείς, κι εσύ στεναχωριέσαι και δίνεις ακόμα μεγαλύτερο πάτημα να ασχοληθεί κι άλλος, κι άλλος κι άλλος... Ξέρουμε πώς είναι η κατάσταση. Βρίσκεσαι σε μια έκθεση που δεν έχεις επιλέξει. Δεν έχω καμία ανάγκη να απαντήσω σε τίποτα και για τίποτα προσωπικά. Δεν αισθάνομαι άνετα όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved