Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου ερμηνεύει την Ιρένε στο Θεατρικό έργο του Νταβίντ Ντεσόλα «Η λίμνη που δεν είναι πια». Ποιες είναι οι δυσκολίες του ρόλου της;

«Το πιο επικίνδυνο ήταν να βρω έναν τρόπο να εκφράσω τον πόνο της ηρωίδας και την επιλογή της να ζει σε ένα δικό της κόσμο χωρίς να βγει τρελή ή ακραία συμπεριφορά της. Να υπάρχει μια λεπτή ισορροπία» τόνισε στο Mytv.

-Ποιο από τα θέματα του έργου σας αγγίζει περισσότερο;

«Όλα τα κομμάτια μου αρέσουν, ένα κομμάτι όμως που μου φαίνεται πολύ ευαίσθητο είναι το πώς μπορεί ο κοινωνικός περίγυρος ή τα ΜΜΕ να επηρεάσουν τόσο πολύ έναν άνθρωπο και να τον κάνουν να οδηγηθεί στην προσωπική του καταστροφή. Το πώς μπορεί να σε γεμίσουν φόβους που από μόνος μπορεί να μην είχες αναπτύξει. Φυσικά με αγγίζει και το κομμάτι της απώλειας ενός αγαπημένου ανθρώπου και το πώς επιλέγεις να το αντιμετωπίσεις.

-Κάνετε ένα προβαλλόμενο επάγγελμα. Έχετε ενοχληθεί ποτέ επειδή τα ΜΜΕ έγιναν αδιάκριτα απέναντι σας;

«Όχι, γιατί δεν έχω δώσει ποτέ τροφή. Δεν έχει γίνει ούτε πρόκειται να γίνει. Έχει να κάνει και με εμάς τους ίδιους αυτό μέχρι ένα βαθμό. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Αν έχει γραφτεί κάτι, δεν το θυμάμαι. Δεν με επηρεάζει, δεν το ψάχνω γιατί, αν το έψαχνα, μπορεί να έβρισκα και τι που να με στενοχωρούσε, οπότε δεν το κάνω.

-Έχετε κάνει τηλεόραση στο παρελθόν αλλά τα τελευταία χρόνια απουσιάζετε. Είναι επιλογή σας;

«Έκανα τηλεόραση, το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα, θα ξανάρθει στη ζωή μου, το θέλω. Αν ερχόταν κάτι που να με ενθουσίαζε και να συντονιζόταν με τον χρόνο μου, θα ξαναέκανα. Την αγαπώ την τηλεόραση.»

-Τι άλλο κάνετε αυτά το διάστημα;

«Κάνω τα τελευταία γυρίσματα για μια καινούργια ταινία του Γεωργόπουλου και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved