Λευτέρης Παρασκευάς: «Δεν γίνεται να μη χάσεις τον εαυτό σου»
Showbiz

Λευτέρης Παρασκευάς: «Δεν γίνεται να μη χάσεις τον εαυτό σου»

Η πιο δύσκολη στιγμή του Λευτέρη Παρασκευά στο Nomads ποια ήταν; Σίγουρα υπήρξαν πολλές...

«Η εβδομάδα που έγινε το περιστατικό με το ρύζι. Υπήρχε μια κακή ενέργεια και δεν περνούσαμε καθόλου καλά» τόνισε στο Mytv.

-Σκέφτηκες να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

«Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ προσπάθεια μου. Το να φύγω γιατί δεν θα μπορούσα να ταιριάξω εκεί πολλές φορές το σκέφτηκα. Είχα πείσει τον εαυτό μου όμως να βγω έπειτα από μάχη..»

-Με τι κριτήριο πιστεύεις πως ψηφίζει ο κόσμος; Όλοι έλεγαν πως πρέπει να ταυτιστεί κάποιος μαζί σου για να σε ψηφίσει. Αυτό που δείχνεις εσύ προς τα έξω είναι ο λόγος για να σε ψηφίσει ο κόσμος θετικά. Με εσένα τι δεν πήγε καλά;

«Δεν έδειξα την εικόνα που θα έπρεπε να είχα δείξει έξω.»

- Ήσουν ο εαυτός σου;

«Δεν γίνεται να μη χάσεις τον εαυτό σου. Το πάλευα όσο μπορούσα. Γίνονταν πράγματα που ούτε καν βγήκαν προς τα έξω. Υπήρχαν έντονοι χαρακτήρες αλλά κανείς δεν ήθελε να προβάλλει κάτι τέτοιο προς τα έξω. Και αυτό ήταν το ρίσκο του παιχνιδιού. Πώς πιστεύεις πως θα εξελιχθεί η τελευταία εβδομάδα; Παίζεις μόνο για την ασυλία πλέον. Τώρα η στρατηγική θα γίνει πιο έντονη για να προστατέψει ο καθένας τον εαυτό του και την ομάδα του. Δεν μπορείς να πας χωρίς στρατηγική σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάποιοι ψήφιζαν απλά για να ψηφίσουν. Παραδείγματος χάριν ο Κωνσταντίνος σε μία ψηφοφορία προστάτευσε τη Δήμητρα, ενώ η ίδια την επόμενη μέρα τον έβαλε στον τάκο. Ο Κωνσταντίνος δεν έχει μπει στη. διαδικασία να υπολογίσει πράγματα για να δει αν βγαίνει ή όχι κάτι. Είναι λίγο πιο παρθένος σε αυτά σε σχέση με τους άλλους που τα μελετάνε και τα ξαναμελετάνε.»

-Ποιοι ήταν οι πιο «καθαροί» χαρακτήρες;

«Εγώ, ο Κωνσταντίνος και ο Μάνος... Περίμενες πως θα βίωνες τέτοιες καταστάσεις; Δεν περίμενα πως θα παίζαμε τόσο έντονα με τόσο υποκρισία. Ποιος πιστεύεις πως θα πάει στον τελικό; Αποστολία, Κωνσταντίνος, Γιώργος Μαυρίδης. Και ποιος θα ήθελες να κερδίσει; Ο Κωνσταντίνος. Είναι ο πιο αυθεντικός.»

-Ποια είναι τα σχέδια σου;

«Σε λίγες μέρες πάω στον Βόλο να τελειώσω το πάρκο της Κιβωτού. Έχω μεγάλο φιλανθρωπικό έργο μέσα από αθλητικά προγράμματα. Ασχολούμαι από το 2011. Φέτος στόχος μας μέσα από όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε κάνει είναι να φτιάξουμε ένα πάρκο σε σχέση με τη φύση για παιδιά στον Βόλο. Ακόμη φέτος έκανα ένα ρεκόρ στο Νεπάλ, έτρεξα μία διαδρομή 220 χλμ. Ό, τι κάνω το κάνω για έναν σκοπό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved