Ντίνα Νικολάου: «Θεωρώ ότι έχει δώσει πολύ ωραία δείγματα στην ελληνική τηλεόραση»
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: «Θεωρώ ότι έχει δώσει πολύ ωραία δείγματα στην ελληνική τηλεόραση»

Η Ντίνα Νικολάου μας δίνει μια γεύση από τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής της...

«Η εκπομπή είναι θεματική επάνω στη μαγειρική. Μέσα στα Χριστούγεννα τα επεισόδια θα είναι πιο γιορτινά όσον αφορά τα φαγητά που επιλέγουμε για το τραπέζι. Στη συνέχεια θα έχουμε ένα αφιέρωμα στο brunch ως μια συνήθεια ξενική η οποία βρήκε απήχηση στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Το βλέπουμε αυτό στην ελληνική εκδοχή, τι σημαίνει το δεκατιανό για εμάς, ποιες είναι οι δικές μας συνταγές, και μπορούμε να τις εντάξουμε σε αυτή την ιδέα;. Μετά τις γιορτές έχουμε μία εκπομπή με συνταγές ιδανικές για δίαιτα και επίσης μία για την έθνικ κουζίνα που θα έχω δίπλα μου τον Κώστα Φραγκολιά» τόνισε στο Mytv.

-Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Alpha;

«Είναι ένα κανάλι με το οποίο δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, ήθελα πάντα να είμαι μέρος της συντροφιάς τους και μου αρέσει πάρα πολύ που μου δόθηκε ή ευκαιρία και φέτος να βρίσκομαι στον Αlpha. Θεωρώ ότι έχει δώσει πολύ ωραία δείγματα στην ελληνική τηλεόραση και χαίρομαι πολύ φέτος.»

- Όταν προβάλλεται η εκπομπή σας, ποια είναι η ανταπόκριση από τους τηλεθεατές σας;

«Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, στέλνουν μηνύματα. Οι συνταγές ανεβαίνουν και στο σάιτ μου μετά, και εκεί αρχίζει η επικοινωνία με απορίες επί της ουσίας, δηλαδή «γιατί εκείνο το κάνατε έτσι;», ή «αν αλλάξω ένα υλικό στη συνταγή, θα αλλάξει και το αποτέλεσμα;». Εκεί για δύο μέρες απαντάμε στις ερωτήσεις τους τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, που η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη. Μου αρέσει αυτή η επικοινωνία...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved