Ντίνα Νικολάου: «Μπήκαμε σε ένα περίεργο τριπάκι»
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: «Μπήκαμε σε ένα περίεργο τριπάκι»

Φέτος, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, η Ντίνα Νικολάου επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση. Ποια διαφορά έχει η νέα της εκπομπή μαγειρικής «Made @ home» από τις προηγούμενες που έχει κάνει;

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έκανα μία εκπομπή μαγειρικής Made @ home. Για μένα ήταν εκπληκτική εμπειρία γιατί γνώρισα όλη την Ελλάδα. Πέρασα από 82 προορισμούς και πλέον κατέχω γαστρονομικά την κάθε γωνιά της. Αυτό είναι μεγάλος πλούτος από τη μια πλευρά από την άλλη ήταν πολύ κουραστικό. Η καινούργια εκπομπή έχει στόχο να μεταφέρει τη χαρά του μαγειρεύειν χωρίς να έχει καθόλου άγχος ο άνθρωπος ο οποίος θα μαγειρέψει, ούτε να έχει τάσεις εντυπωσιασμού» τόνισε στο Mytv.

-Είναι η μόδα των τελευταίων χρόνων...

«Θεωρώ ότι μπήκαμε σε ένα περίεργο τριπάκι, να μαγειρεύουμε κάτι σπουδαίο για να εντυπωσιάζουμε γιατί μόνο έτσι πιστεύουμε ότι δημιουργούμε, και όλο αυτό έχει προκαλέσει μια σύγχυση. Ό κόσμος μπερδεύτηκε και έχασε τη χαρά της μαγειρικής. Εχει άγχος να κάνει περίεργα πράγματα. Το φαγητό για το μέσο άνθρωπο έχει ένα συγκεκριμένο στόχο να τον θρέψει. Να αισθανθεί ότι είναι η τροφή του και το φάρμακο του. Η γνώση χρειάζεται, όχι ο εντυπωσιασμός και τα τρελά υλικά... Προσπαθώ λοιπόν μέσα από την εκπομπή μου να δείξω απλές συνταγές, επιστρέφω στη μαμαδίστικη κουζίνα, με υλικά πιο ελαφριά βεβαία και με τρόπους συγχρόνους που μειώνουν τον χρόνο παρασκευής ενός φαγητού. Το φαινόμενο που βλέπουμε στις εκπομπές μαγειρικής είναι ότι όλα γίνονται σε ένα τηγάνι - δεν γίνονται όμως όλα σε ένα τηγάνι... θέλω να ξαναφέρω τη χαρά της μαγειρικής και να τους ξεαγχώσω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved