Θύμα ληστείας γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια:Της επιτέθηκαν με μαχαίρι μετά το τέλος της εκπομπής της
Showbiz

Θύμα ληστείας γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια:Της επιτέθηκαν με μαχαίρι μετά το τέλος της εκπομπής της

Σκηνικό από τους κακόφημους δρόμους του Μπρονξ περίμενε τη γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, λίγη ώρα αφού είχε τελειώσει την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια Ράνια Αγγελίδου δέχτηκε επίθεση από δυο αγνώστους, έξω από τον σταθμό ΑΡΤ, όπου και εργάζεται. Σύμφωνα με την Espresso, η Ράνια ολοκλήρωσε την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Κυριακή από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ και λίγο μετά τις 10, βγήκε από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στις Τζιτζιφιές και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό της.
Η Ράνια πήγε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της και δυο άγνωστοι της επιτέθηκαν και την πέταξαν πάνω στο όχημα με άγριες διαθέσεις. Ο ένας έβγαλε μάλιστα μαχαίρι και το κόλλησε απειλητικά στο λαιμό της για να την εξαναγκάσει να μην καλέσει βοήθεια. Οι δράστες, αφού της άρπαξαν την τσάντα, το κινητό και άλλα αντικείμενα, το έβαλαν στα πόδια.

Η Ράνια Αγγελίδου επέστρεψε στον σταθμό σε κατάσταση σοκ και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, όπου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να βρουν τους δράστες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved