Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τα παιδιά μου δεν θα δουν ερωτική μου σκηνή»
Showbiz

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τα παιδιά μου δεν θα δουν ερωτική μου σκηνή»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παίρνει στις πρόβες τα παιδιά της, αλλά δεν θα τα αφήσει να δουν κάποιο έργο που δεν είναι για την ηλικία τους. 

Μίλησε μας για την παράσταση «Αθανασία», όπου πρωταγωνιστείς στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας.

Το έργο «Αθανασία» είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χρήστου Λάμα. Είναι κάτι σαν μονόλογος, παρότι παίζουν άλλοι δυο συνάδελφοι, η Δήμητρα Λημνιού και ο Νίκος Βαρδάκας. Είναι η αφήγηση της ζωής μιας γυναίκας, της Όλιας. Τη βλέπουμε από παιδάκι να μεγαλώνει και να της συμβαίνουν διάφορα πράγματα στη ζωή της, τα περισσότερα από αυτά, δυστυχώς, όχι καλά. Ουσιαστικά το έργο μιλά για ίο πώς αντιμετωπίζει εκείνη αυτά που της συμβαίνουν. Κάποια στιγμή ίσως και να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να τα αντιμετωπίσει άλλο» εξήγησε στο Secret.

Τα παιδιά σας ρωτάνε για τη δουλειά σας επειδή είστε στον χώρο του θεάματος;

«Δεν τους φαίνεται διαφορετικό. Μεγαλώνουν μέσα σε αυτό, γιατί να τους κάνει εντύπωση; Έχουν έρθει σε πρόβες, σε γυρίσματα. Για αυτούς είναι κάτι φυσιολογικό, όπως θα ήταν αν ήμασταν γιατροί»

Αν έχεις κάποια ερωτική σκηνή, θα τους το πεις;

«Δεν θα κάτσουν να τη δουν. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κάτσουν να δουν τα παιδιά μου ερωτικές σκηνές μου. Ούτε αυτό το έργο θα έρθουν να το δουν, γιατί είναι πολύ σκληρό για τόσο μικρά παιδιά. Δεν θα μπορούν να το παρακολουθήσουν πιθανόν να βαρεθούν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved