«Δέχτηκε πόλεμο από παραγωγούς που δεν με άφηναν να προχωρήσω την παράσταση»
Showbiz

«Δέχτηκε πόλεμο από παραγωγούς που δεν με άφηναν να προχωρήσω την παράσταση»

Έχει ανεβάσει πολλές επιτυχημένες παραστάσεις. 

Αυτή την φορά, θέλησε ν' ανεβάσει το «Γοργόνες και μάγκες» και όπως εξήγησε ο ίδιος βρήκε πολλά εμπόδια. 

«Δέχτηκα πόλεμο από παραγωγούς που δεν ήθελαν να προχωρήσω αυτή την παράσταση. Πείσμωσα όμως... Και όταν πεισμώνω, γίνομαι λύκος», αποκάλυψε ο Γιώργος Βάλαρης στην espresso.

Τα sold out της παράστασης που ανεβαίνει στο θέατρο Μπρόντγουαιη και βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, είναι απανωτά, γεγονός που δείχνει πως δικαίως πείσμωσε ο πολυσχιδής σκηνοθέτης, παραγωγός «αϊ ηθοποιός και δεν έκανε πίσω παρά τα εμπόδια που του έβαλαν ανταγωνιστές του.

«Το θέατρο είναι το μεγαλύτερο καζίνο και η επιτυχία μοιάζει με μπίλια στη ρουλέτα. Δεν ξέρεις αν θα σου κάτσει. Για τη συγκεκριμένη δουλειά όμως είχα από την αρχή μια σιγουριά ότι θα πήγαινε καλά. Βέβαια δουλέψαμε όλοι μας πολύ» λέει ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος δίνει σάρκα και οστά στον χαρακτήρα του Ιάσονα που είχε υποδυθεί ο Λάκης Κομνηνός στο φίλη του

«Είναι ένας ρόλος με ζουμί και σκηνική γοητεία, που έχει μικρή συμμετοχή στο έργο. Δεν θα μπορούσα να με σκηνοθετώ και να παίζω σε όλη την παράσταση» αναφέρει ο ίδιος και στη συνέχεια περνάει στους υπόλοιπους ηθοποιούς του θιάσου του. «Το καστ είναι ό,τι πιο σημαντικό για την επιτυχία. Ξεκίνησα τις επαφές τον περασμένο Ιούνιο. Ευτυχώς οι ηθοποιοί που ήθελα έτυχε να είναι τότε ελεύτεροι. Μόνο η Ζέτα Δούκα είχε κλείσει μια δουλειά, από την οποία αποχώρησε όταν της είπα πως θα προχωρήσω τις "Γοργόνες". Της το είχα προτείνει από πέρυσι, όταν είχαμε συνεργαστεί πάλι θεατρικά. Θεωρώ πως η "Φλώρα" είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα της Ζέτας ως τώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved