Γιώργος Καραμίχος: Πρωταγωνιστής σε χολιγουντιανή ταινία
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: Πρωταγωνιστής σε χολιγουντιανή ταινία

Αθόρυβα, χωρίς… φανφάρες και τυµπανοκρουσίες, ο Γιώργος Καραμίχος ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά τα βήµατα της επιτυχίας για την καθιέρωσή του στον κόσµο της υποκριτικής στη Μέκκα του κινηµατογράφου. 

Μόνιµος κάτοικος Ηνωµένων Πολιτειών τα τελευταία χρόνια και συγκεκριµένα του Λος Άντζελες, ο αγαπηµένος Ελληνας ηθοποιός ζει το όνειρό του και απολαµβάνει τις µικρές ή µεγάλες νίκες του στον καλλιτεχνικό χώρο. Η πιο πρόσφατη -που µόνο µικρή δεν µπορεί να χαρακτηριστεί- είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που ανέλαβε στην αµερικανική υπερπαραγωγή «Παύλος, ο Απόστολος του Χριστού». Η ταινία διηγείται τη ζωή του Αποστόλου Παύλου και ο Γιώργος Καραµίχος υποδύεται τον Σαούλ από την Ταρσό, όπως ονοµαζόταν πριν γίνει χριστιανός ο Απόστολος Παύλος. «Βρέθηκα στη Μάλτα για τις ανάγκες των γυρισµάτων. Υποδύοµαι τον ρόλο του Σαούλ. Πραγµατικά είµαι ευγνώµων που υπήρξα µέρος αυτού του ταξιδιού», λέει µε ενθουσιασµό στη Real ο ηθοποιός. Ο Γιώργος Καραµίχος είναι πραγµατικά αγνώριστος, αφού για τις ανάγκες της ταινίας χρειάστηκε να αφήσει µούσι. Παίζει δίπλα σε µεγάλους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως είναι ο Τζέιµς Φόκνερ, ο Τζιµ Καβίζελ και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Η ταινία, η οποία θα κάνει πρεµιέρα στις αµερικανικές κινηµατογραφικές αίθουσες το 2018, επικεντρώνεται στο διάστηµα κατά το οποίο ο Απόστολος Παύλος υποφέρει σε µια ρωµαϊκή φυλακή, αναµένοντας την εκτέλεσή του από τον αυτοκράτορα Νέρωνα. Η εµβληµατική αυτή µορφή του χριστιανισµού θα καταφέρει να κλωνίσει τη ρωµαϊκή αυτοκρατορία και θα εξαπλώσει µαζί µε τους πιστούς ακολούθους του το µήνυµα του Ιησού Χριστού, αλλάζοντας για πάντα τον κόσµο.

«∆εν έχω προλάβει να µου λείψει η Ελλάδα»

Παράλληλα µε τα κινηµατογραφικά γυρίσµατα, ο Γιώργος Καραµίχος θα εµφανιστεί για τρίτη σεζόν ως δόκτωρ Θεόδωρος Στεφανίδης στην επιτυχηµένη σειρά «The Durrells», µια παραγωγή του βρετανικού καναλιού ITV, που προβάλλεται και στη χώρα µας από την πλατφόρµα της Cosmote TV. «Μόλις τέλειωσα τα γυρίσµατα για την τρίτη σεζόν της σειράς “The Durrells”, η οποία θα βγει τον Απρίλιο. Ο Στεφανίδης βοηθά τους Durrells να προσαρµοστούν στην Κέρκυρα του 1935. Τους στηρίζει συναισθηµατικά, καθώς τους αποδέχεται χωρίς να τους κρίνει ως ξένο στοιχείο, όπως έκαναν άλλοι συµπολίτες του. Και, επιπλέον, ήταν παρών σε οποιαδήποτε χαρά ή αγωνία της οικογένειας, κάποιες φορές αξιοποιώντας τον επιστηµονικό του ρόλο ως γιατρού και βιολόγου και άλλες ως δικηγόρου ή ποιητή». Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο ηθοποιός διδάσκει υποκριτική και αρχαίο δράµα στη φηµισµένη σχολή της Stella Adler. «∆ιδάσκω στη σχολή εδώ και τέσσερα χρόνια και παράλληλα κάνω ακροάσεις για συµµετοχή µου σε σειρές και ταινίες. Υπάρχει µια πιθανότητα να επιστρέψω στην Ελλάδα για να σκηνοθετήσω µια παράσταση, αρκεί να βρεθεί και ο κατάλληλος χρόνος. Βέβαια, ακόµα βρισκόµαστε στο στάδιο των συζητήσεων», αποκαλύπτει ο Γιώργος Καραµίχος, ο οποίος, αν και µόνιµος κάτοικος Αµερικής, δεν νιώθει την έλλειψη της Ελλάδας. «Περνάω αρκετά µεγάλα διαστήµατα στην Ελλάδα λόγω της βρετανικής σειράς που κάνει γυρίσµατα στην Κέρκυρα, οπότε δεν έχω προλάβει να µου λείψει η χώρα µου», εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved