Παπαχαραλάμπους: «Η διαδροµή µου µού φαίνεται ότι είναι πολύ στην αρχή της»
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: «Η διαδροµή µου µού φαίνεται ότι είναι πολύ στην αρχή της»

Για την ενέργεια που έχει να δώσει αλλά και για τη διαδρομή της στον κόσμο της υποκριτικής μιλάει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους... 

Πού νιώθετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας: στο σινεµά, στο θέατρο ή στην τηλεόραση;

Για µένα µετράει κυρίως το να συνεργάζοµαι µε ανθρώπους µε τους οποίους µπορώ να συνεννοηθώ. ∆εν είναι εύκολη η δουλειά µας, έχει να κάνει έντονα µε το συναίσθηµα. ∆εν µπορείς να ξεφύγεις από αυτό, και αν πέσεις σε δύσκολη συνεργασία µπορεί να επηρεαστεί και το αποτέλεσµα.

Από την εποχή της θρυλικής σειράς «Ψίθυροι καρδιάς» µέχρι σήµερα τι πήρατε και τι χάσατε;

∆εν έχω χάσει κάτι, νοµίζω... Θα µπορούσα να πω την αθωότητα, αλλά αυτή τη χάνεις έτσι κι αλλιώς µεγαλώνοντας. Εχει τα καλά της η αθωότητα, γιατί εµπεριέχει άγνοια κινδύνου και φρεσκάδα, όµως δεν έχεις την εµπειρία. ∆εν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο χρήσιµο - µάλλον και τα δύο στη στιγµή που έρχονται. Πάντως, η διαδροµή µου µού φαίνεται ότι είναι πολύ στην αρχή της. Πολλές φορές αισθάνοµαι σαν να ξεκινάω τώρα, όχι µόνο στη δουλειά, σε όλα! ∆εν ξέρω γιατί, ίσως είναι η ηλικία. Νοµίζω ότι γύρω στα 40 κάτι συµβαίνει που σε ωθεί να αποκτήσεις ένα τέτοιο βλέµµα. Εχω, λοιπόν, πολλή φόρα, πολλή ενέργεια, θέλω να αλλάξω πολλά και να πετάξω όσα περιττά υπάρχουν ακόµα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved