Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είµαστε δέσµιοι από πολλών ειδών σκλαβιές. Μεγαλώνουµε έτσι»
Showbiz

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είµαστε δέσµιοι από πολλών ειδών σκλαβιές. Μεγαλώνουµε έτσι»

Για την ελευθερία μιλάει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία εύχεται τα αγόρια της, οι γιοι της να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα γίνεται... 

Ποια στάση ζωής ή µήνυµα θα θέλατε να περάσετε στα αγόρια σας;

Να είναι όσο ελεύθερα γίνεται. Και για τον εαυτό µου το προσπαθώ. Γιατί δεν νοµίζω ότι ξέρουµε τι σηµαίνει «ελευθερία». Είµαστε δέσµιοι από πολλών ειδών σκλαβιές. Μεγαλώνουµε έτσι. «Θα πας πιάνο. Θα πας γαλλικά. Θα είσαι καλή. Θα είσαι φρόνιµη. Θα κάνεις ωραία γράµµατα. Θα είσαι καλή στα µαθηµατικά». Ξεκινάµε τη ζωή µας ανελεύθεροι, ένας τοίχος χτίζεται σιγά-σιγά γύρω µας και µετά έρχονται η γειτονιά, η κοινωνία, η χώρα, να σου «φορέσουν» επιπλέον δεσµά. Πιστεύω ότι αν ξαφνικά µας χάριζαν απόλυτη ελευθερία, δεν θα ξέραµε τι να την κάνουµε. Τουλάχιστον, όµως, ας είµαστε όσο ελεύθεροι µπορούµε. ∆εν λέω να κυκλοφορείς σαν ανεξέλεγκτος τρελός, όµως θέλω τα παιδιά µου να µην ακολουθήσουν τη µόδα και το τι πιστεύουν οι άλλοι γύρω τους. Στη σύγχρονη κοινωνία όλα µού φαντάζουν καθοδηγούµενα. Είναι και το διαδίκτυο... Η πληροφορία που έρχεται απέξω είναι υπερβολικά πολλή και κατακλύζει το παιδί πριν προλάβει να χτίσει το «µέσα» του, ώστε να ξέρει πώς να τη διαχειριστεί.

Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις χαµηλό προφίλ όταν είσαι στη σόου µπιζ;

Πάντως σε προσωπικό επίπεδο δεν είµαι καθόλου χαµηλού προφίλ, δεν είµαι ταπεινός άνθρωπος. Αντιθέτως, είµαι πολύ θορυβώδης! Εντάξει, γενικά κάνω µόνο αυτά που µου ταιριάζουν. Φυσικά και θα βγω, θα πάω και σε µια πρεµιέρα, αλλά δεν το κάνω και πολύ συχνά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved