Ανασκόπηση 2017: Οι Ελληνίδες με τα περισσότερα likes στο instagram
Showbiz

Ανασκόπηση 2017: Οι Ελληνίδες με τα περισσότερα likes στο instagram

Τα social media έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων μας!

Οι εγχώριες κυρίες της showbiz δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν από αυτό. Μέσα από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητα τους. Αναρτούν όχι μόνο ότι αφορά τα επαγγελματικά τους, αλλά και στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Όπως που πήγανε για φαγητό, για ψώνια, αξιοθέατα από τα ταξίδια τους, φωτογραφίες με τα κατοικίδια τους, τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους, αλλά σημεία από το σπίτι τους.

Όλες τους έχουν χιλιάδες followers αλλά και likes.

Πάμε να δούμε όμως ποιες έχουν φανατικούς θαυμαστές στο instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς καμία αμφιβολία μπορεί να χαρακτηριστεί ως η «βασίλισσα» του instagram, αφού τα likes που συγκεντρώνει είναι περισσότερα από 100.000.

Καλά με τα likes τα πηγαίνει και η Δούκισσα Νομικού, καθώς τα posts της έχουν πάνω από 60.000 likes, όπως και η Φαίη Σκορδά.

H Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα, η Demy, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Καγιά, η Κάτια Ζυγούλη, η Αθηνά Οικονομάκου κάνουν καθημερινή χρήση του μέσου και έχουν αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές τους. Μάλιστα, πολλές φορές απαντάνε σε σχόλια είτε έχουν κολακευτικό περιεχόμενο είτε τις κάνουν κριτικές.

Εμείς να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν έτσι και το 2018!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved