Γρηγόρης Βαλτινός: «Πάντα είναι πιο δύσκολο το επόμενο βήμα»
Showbiz

Γρηγόρης Βαλτινός: «Πάντα είναι πιο δύσκολο το επόμενο βήμα»

Για το αν τελικά οι μεγάλοι ρόλοι έρχονται με την πάροδο του χρόνου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γρηγόρης Βαλτινός

«Καμιά φορά έρχονται και στη νιότη, κάτι που μπορεί να είναι καλό, αλλά και καταστροφικό. Μπορεί ένας νέος να δοκιμαστεί πολύ νωρίς στον «Άμλετ» και στο «Μάκμπεθ» κι αυτό να του δώσει μία τεράστια ώθηση, θα δουν το ταλέντο του μέσα από εκεί, αλλά μπορούν να δουν μέσα από μια κακή παράσταση με μια ατυχία ή με μια ανωριμότητα που είναι πρόσκαιρη, από θέμα ηλικίας, να τον καταστρέψει, είναι δίκοπο μαχαίρι"

Πότε δυσκολεύει το επόμενο καλλιτεχνικό βήμα για εκείνον;
«Πάντα είναι πιο δύσκολο το επόμενο βήμα, διότι πλέον δεν ικανοποιείσαι με αγοραία και ρηχά πράγματα. Θέλεις να πηγαίνει ακόμα πιο βαθύτερα. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος του καλλιτέχνη πάντα, αλλιώς δεν ικανοποιείται, νιώθει ότι κάνει μια «δουλειά» και όχι μια τέχνη. Πάντα λες «να πάω λίγο πιο πάνω, να κάνω κάτι απαιτητικό, πιο βαθύ». Θέλεις να πας πιο ψηλά και πιο βαθιά ταυτόχρονα. Πραγματικά, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Με τον «Αλέξη Ζορμπά» περάσαμε πάρα πολύ καλά οι δυο μας και όλοι μαζί ταυτόχρονα», καταλήγει στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved