Αυτή είναι η σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ
Showbiz

Αυτή είναι η σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ

Κέρδισε τον τίτλο ως η πιο πειστική σωσίας της Μέγκαν.

Θα μπορούσε να την περάσει κανείς για τη Μέγκαν Μαρκλ, αν και πολλοί σχολιάζουν ότι είναι αρκετά πιο όμορφη από τη μελλοντική σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Ο τίτλος της καλύτερης σωσία της Μαρκλ, τον οποίο κέρδισε 25χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ, μπορεί να μην είναι πριγκιπικός σίγουρα όμως θ’ ανοίξουν πόρτες στην καριέρα της.

Η Λουκβουέσα Μορίν από την Ουάσινγκτον ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα Άλισον Τζάκσον, η οποία διοργανώνει κωμικές παραστάσεις με σωσίες διασήμων.

Πρόσφατα η 25χρονη κέρδισε τον παγκόσμιο διαγωνισμό της ιστοσελίδας γνωριμιών Beautiful People για την ανάδειξη της πιο πειστικής σωσία της Μέγκαν Μαρκλ. Μέχρι τότε η Μορίν εργαζόταν ως μοντέλο, ενώ φέτος έλαβε μέρος και στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Maryland USA. Αν και είναι 11 χρόνια μικρότερη από την ηθοποιό της τηλεοπτικής σειράς «Suits» την οποία θα παντρευτεί ο Χάρι στις 19 Μαΐου, η Μορίν εκμυστηρεύεται στην «Daily Mail» ότι, όταν κυκλοφορεί, όλοι τη ρωτούν αν είναι η Μαρκλ και αν θα παντρευτεί πρίγκιπα. Ακόμη και η μητέρα της, όταν έμαθε τα νέα για τον αρραβώνα της Μαρκλ, της είπε αγανακτισμένη: «Μα δεν μπορούσε να συναντήσει εσένα πρώτα;» Οι ομοιότητες όμως, όπως φροντίζει να διευκρινίσει η Λουκβουέσα Μορίν, περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση.

Η Μορίν, που είναι επίσης μιγάδα, καθώς η μητέρα της είναι από τη Ζάμπια και ο πατέρας της από τη Γαλλία, εξομολογείται ότι δεν της αρέσουν οι κοκκινομάλληδες, τονίζοντας ότι δεν είχε ποτέ σχέση με κάποιον που να έχει χρώμα μαλλιών σαν του Χάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved