Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Θα μπορούσα να ήμουν καλός αθλητικογράφος»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Θα μπορούσα να ήμουν καλός αθλητικογράφος»

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να έχει γίνει ένας καλός αθλητικογράφος, αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική.

Ανατρεπτική η σύμπραξη;

«Με τον Βασίλη βρεθήκαμε πριν από είκοσι χρόνια στη "Σφέντόνα", με τη "Συνάντηση κορυφής και πριν από δέκα χρόνια με το "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Είναι η ίδια ομάδα, με την απουσία του Σάκη Μπουλά. Εμείς έχουμε διάθεση να πούμε τραγούδια, να τραγουδήσει ο κόσμος και ο Σταρόβας με τον Ζουγανέλη βγαίνουν και κανιβαλίζουν. Οπότε δημιουργείται ένα περίεργο πράγμα και ο κόσμος ευχαριστιέται».

Τελικά, «Άλλαξαν πολλά», όπως τιτλοφορείται ο δίσκος σας;

«Πάρα πολλά. Πριν από δέκα χρόνια είχα κάνει το δίσκο "Τόσα χρόνια μια ανάσα". Ένα μπεστ από τραγούδια μιας εικοσαετίας. Αυτή η δεκαετία είναι ένας κύκλος. Έγιναν τόσα πολλά στη ζωή μου, στη μουσική»

Οι περίοδοι κρίσης κάνουν τα ήθη των ανθρώπων πιο ελαστικά;

«Τα καλά καλύτερα και τα κακά χειρότερα. Οι άνθρωποι που έχουν κάτι καλό να βγάλουν, θα το κάνουν σε πολλαπλάσια μορφή. Από αυτοσυντήρηση έως συντήρηση των άλλων. Και όσοι θέλουν να κάνουν την καταστροφή και τη ρεμούλα, το κάνουν σε μέγιστο βαθμό. Βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες».

Παραδοχή λάθους και συγγνώμη;

«Κάποιοι είπαν πριν από μερικά χρόνια ότι "μαζί τα φάγαμε". Τελικά, αποδείχτηκε ότι κάποιοι τα έφαγαν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνεται είναι να βγαίνει στο φως η αλήθεια».

Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε;

«Θα ήθελα να ήμουν ο πιο καλός μάγειρας. Εκτός από τη μουσική, όπου δεν είμαι και ο Μπετόβεν, απλά ακολούθησα .αυτό το δρόμο, λόγω του ότι ο πατέρας μου ήταν διευθυντής στην Κρατική Ορχήστρα και άκουγα μουσική. Μετά, πιτσιρικάς, έπεσα σε καλές εποχές. Ακούγαμε ωραία πράγματα, την έκρηξη του ροκ. Θα μπορούσα να ήμουν καλός αθλητικογράφος» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved