Ζουγανέλης: «Ως λαός τα άτομα με ειδικές ανάγκες τα κοροϊδεύουμε»
Showbiz

Ζουγανέλης: «Ως λαός τα άτομα με ειδικές ανάγκες τα κοροϊδεύουμε»

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, καθώς ο ίδιος προέρχεται από κωφάλαλους γονείς. 

Γυρίζουμε την πλάτη στα άτομα με ειδικές ανάγκες;

«Ως λαός τα άτομα με ειδικές ανάγκες τα κοροϊδεύουμε. Είχαμε και τον Καιάδα άλλωστε, στη Σπάρτη. Μου αρέσει ο άνθρωπος να ντρέπεται και να μην είναι ξεδιάντροπος. Να ντρέπεσαι, όμως, γιατί η ζωή σου έφερε ένα παιδί που έχει πρόβλημα και να το κλείνεις μέσα; Στην Ελλάδα τους ανάπηρους τους κλείνουμε μέσα και ό,τι προσπάθεια γίνεται, έχει στόχο τον εντυπωσιασμό».

Σε περίπτωση ψυχικής, πτώσης πώς επαναφορτίζεστε;

«Η αγάπη, η πίστη στη ζωή και η εξέλιξη είναι. τα όπλα. Δεν μπορεί να με ρίξει τίποτα, παρά μόνο ο εαυτός μου. Με ρίχνει η αγένεια της κοινωνίας μας και το πολεμάω».

«Παράξενο ζευγάρι» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη;

«Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του. Είναι από τους πιο ευγενείς του χώρου μας. Σκηνοθέτησε, παίζει, είναι οικοδεσπότης. Ξεκαρδίζεται ο κόσμος. Δεν το περίμενα».

Σας εκπλήσσει η Ελεωνόρα;

«Παρότι εξελίχθηκε στα χρόνια που εμείς έχουμε αφορίσει, κατάφερε να μην την αντιμετωπίζουν ως κόρη μου, αλλά ως έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που με αφήνει έκπληκτο κάθε φορά. Δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Εργάζεται πολύ» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved