Ζουγανέλης: «Δεν μπορώ τη μοναξιά»
Showbiz

Ζουγανέλης: «Δεν μπορώ τη μοναξιά»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την οικονομική κρίση και αν ο ίδιος έχει πρόβλημα. 

Οι τέσσερις διατηρείτε «συγγενική» σχέση;

«Τελείως διαφορετικοί ώς χαρακτήρες, αλλά συγγενείς. Μας επιτρέπει -αυτή η γνώση του ενός για τον άλλο- να περνά καλά ο κόσμος. Χωρίς εντυπωσιασμό. Η αξία βρίσκεται στη μαγεία που δημιουργείται ανάμεσα σε εμάς ν και το κοινό».

Οι καλές παρέες γράφουν ιστορία;

«Αλάθητο αυτό που είπε ο μέγας Διονύσης Σαββόπουλος. Είμαστε παρέα με διαφορετικές προσωπικότητες, γι' αυτό δημιουργούμε αρμονία. Αφορίζουμε λίγο την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι η πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο ψέμα που βιώνουμε. Η αλήθεια του καθενός μας είναι ξεχωριστή».

Έχετε ανάγκη την παρέα, τη συντροφιά;

«Ζω μόνο για να συνυπάρχω. Δεν μπορώ τη μοναξιά. Η διαφωνία φέρνει την αρμονία».

Χρέη στα χρόνια της κρίσης;

«Δεν έχω πρόβλημα. Ακόμη κι αν είχα, δεν θα έβγαινα ποτέ να το διατυμπανίσω»

Ισορροπία, έστω και σε μικρό ποσοστό, για τις αμοιβές κάποιων καλλιτεχνών;

«Είναι λίγο πιο λογικά, σε σχέση με το τι συνέβαινε στο παρελθόν, σε αυτή τη χώρα. Όταν ένας καλλιτέχνης, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, μπορεί να εργαζόταν στην τηλεόραση και να έπαιρνε τόσα λεφτά όσα έπαιρνε ένας Εγγλέζος. Σε μια άλλη αγορά. Με μια άλλη παιδεία. Οικονομία, σημαίνει κάνω κουμάντο. Ο νόμος μέσα στο σπίτι. Τα του οίκου σου. Για να μπορείς να είσαι ευπρεπής, αξιοπρεπής. Όχι μίζερος. Να είσαι πλούσιος στη ζωή σου. Ο πλούτος δεν έχει να κάνα με το πόσα χρήματα έχεις, αλλά πώς χρησιμοποιείς τα όποια χρήματα, όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους αναξιοπαθούντες του περιβάλλοντος σου. 'Οχι επιδεικτικά. Έμμεσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved