Ανασκόπηση 2017: Η ελληνική showbiz και οι... χωρισμοί που συζητήθηκαν όσο λίγοι
Showbiz

Ανασκόπηση 2017: Η ελληνική showbiz και οι... χωρισμοί που συζητήθηκαν όσο λίγοι

Δάκρυα και πίκρα έφερε το 2017 σε αρκετά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη. Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι γνωρίζανε για την κρίση στον γάμο του, ωστόσο και οι δυο πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και έτσι η είδηση αυτή ξάφνιασε αρκετό κόσμο.

Και η Ελένη Χατζίδου με τον Άρη Σοϊλέδη μετά από αρκετό καιρό που ήταν μαζί αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους.

Ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ήταν πραγματικά ίσως ένας από τους πιο... αναπάντεχους ever καθώς έγινε πραγματικά μια ανάσα πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ είχε προγραμματίσει τα πάντα για τον γάμο του. Ξαφνικά τον... ακύρωσαν και σόκαραν καλεσμένους και μη...

Παρελθόν αποτελεί και η σχέση του Αλέξη Γεωργούλη με την Τόνια Σωτηροπούλου μετά από πολλά ups and downs.

Ο Κωστής Μαραβέγιας χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης με την πιανίστα, Νεφέλη Μουσούρα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη επίσης μετά από αρκετό διάστημα που ήταν μαζί αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε και εκείνος μέσα στο 2017 τον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα. Είχε πει ότι δεν μένει πια στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του γιου του και επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού.

Ελεύθερος και ωραίος είναι ο Γιώργος Τσούλης. Ο σεφ χώρισε με την σύντροφό του μέσα στο καλοκαίρι, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το γιατί.

Διαζύγιο και για τον Γιώργο Μανίκα και την Έλλη Γελεβεσάκη. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι η προτεραιότητα και των δυο.

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Φώτη Μεταξόπουλου και της συντρόφου του, Σοφία Τρανά. Μετά από 13 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τα 44 χρόνια διαφοράς δεν στάθηκαν εμπόδιο στον έρωτά τους αλλά η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Μετά την Όλγα Φαρμάκη που χώρισε μέσα στο 2017, χώρισε και η αδερφή της, Γωγώ Φαρμάκη. Έδωσε τέλος στην σχέση της με τον Άκη Ισίκ. Μέσα σε πέντε μήνες από τη γνωριμία τους είχαν παντρευτεί, αλλά δυστυχώς επέλεξαν χωριστούς δρόμους.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Μαρίζα Ρίζου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όσο ήταν ζευγάρι κράτησαν χαμηλούς τόνους κι απέφυγαν τη δημοσιότητα και τους ίδιους τόνους κρατούν και μετά τον χωρισμό τους.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση διδύμων γιων.

Ράνια Θρασκιά και Ανδρέας Φωτόπουλος πήραν επίσης διαζύγιο μέσα στο 2017. Η παρουσιάστρια, και πλέον και ψυχολόγος, έφυγε από το σπίτι που έμεναν και προσπαθεί τώρα να ξανασταθεί στα πόδια της για χάρη των δύο αγοριών της.

Ο Μάνος Πίντζης με τη σύζυγό του, Τζούλια Καστανά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, αλλά αποφάσισε να χωρίσει φιλικά πριν λίγους μήνες.

Τίτλοι τέλους μετά από επτά χρόνια σχέσης και για τον Παναγιώτη Κονέ και τη Χριστίνα Στεφανίδη. Μάλιστα το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Χριστίνα Στεφανίδη και ο σκηνοθέτης Τάσος Δαρδαγάνης πέρασαν μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Προσπάθησαν πολύ για να μη φτάσουν στον χωρισμό αλλά δεν τα κατάφεραν. Επέλεξαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να προχωρήσουν παρακάτω στη ζωή τους.

Τον χωρισμό του Γιώργου Παπακώστα από την Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη, τον αποκάλυψε on air η... Ελένη Μενεγάκη κατά λάθος.

Ο Γιάννης Κρητικός, ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar έδωσε τέλος στη σχέση του με την ανερχόμενη ηθοποιό Χριστίνα Παπατριανταφύλλου. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μόλις λίγους μήνες καθώς η απόσταση ήταν αυτή που δημιούργησε προβλήματα ανάμεσά τους.

Οι φήμες ήθελαν την Ειρήνη Σκλήβα και τον Νίκο Χυδήρογλου να περνούν κρίση στον γάμο τους, όμως τελικά δεν ήταν μόνο... φήμες. Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού έλαβε τέλος μετά από δεκαέξι χρόνια και την απόκτηση μίας κόρης.

Η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρη δεν είναι πλέον μαζί. Το πρώην πλέον ζευγάρι, έχει αποκτήσει ένα παιδάκι.

Έρωτας… εξπρές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός που βίωσε πασίγνωστος Έλληνας πρωταγωνιστής με την συμπρωταγωνίστριά του σε ταινία αφού γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, έζησαν το πάθος τους όσο διάστημα κράτησαν τα γυρίσματα και μετά… χώρισαν! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Φιόνα Γεωργιάδη που συμπρωταγωνιστούν στην ολοκαίνουργια και πολλά υποσχόμενη ταινία του Νίκου Περράκη «Success Story».

Τον χωρισμό της αποκάλυψε σε έξοδό της η Ελίνα Κέφη. Ρωτήθηκε για το σύζυγο της, και αποκάλυψε πως ο γάμος αυτός πλέον δεν ισχύει. «Όχι, όχι, ο γάμος αυτός ο πρώτος δεν ισχύει πια! Δεν έχω κρατήσει απόσταση, απλά δεν δουλεύω πια στην τηλεόραση. Δεν μου λείπει! Εγώ πληρώθηκα πολύ καλά πάντως για όσα έκανα!», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος έδωσαν στην σχέση τους και η Θωμαή Απέργη με τον Σπύρο Κούβελο, όπως και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Χωρισμένη και η Βάσια Παναγοπούλου η οποία είδε την σχέση της τον αστυνομικό σύντροφό της Θοδωρή Αναγνωστάκη να τελειώνει. Μπορεί να έκαναν σχέδια γάμου, όμως, οι έντονες προσωπικότητές τους οδήγησαν στη διάλυση της παράφορης σχέσης τους.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και η κατά 29 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, επίσης ηθοποιός Δήμητρα Μεσιμερλή χωρίσανε όχι λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που τους χώριζε αλλά λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Τζέσικα Χαρτ εκεί που ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά... χωρίσανε.

Πολλά πάνω και κάτω είχε η σχέση του Νεκτάριου Γαλίτη με την Μαρία Ηλιάκη και τελικά δεν κατάφερε να σωθεί...

Η Βάσω Γουλιελμάκη έριξε τίτλους τέλους στη σχέση της με τον Κύπριο προπονητή Νικόδημο Παπαβασιλείου. Ο λόγος ήταν η χιλιομετρική απόσταση που τους χώριζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τέλος η Έλενα Παπαγγελή χώρισε από τον Γιώργο Σαμπάνη. Oι ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις εκείνου ήταν ο κυριότερος λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σύντομη σχέση του που κράτησε μόλις λίγους μήνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved