Έκτορας Μποτρίνι: «Να μην προσπαθείς να κλέβεις σε όλα τα επίπεδα τον κόσμο...»
Showbiz

Έκτορας Μποτρίνι: «Να μην προσπαθείς να κλέβεις σε όλα τα επίπεδα τον κόσμο...»

Στην Ελλάδα έχουμε καλούς μάγειρες; Τι πιστεύει ο Έκτορας Μποτρίνι;

«Εννοείται πως έχουμε. Με ποιον θα θέλατε να συνεργαστείτε; Με πολλούς θα ήθελα και με πολλούς έχω κάνει πολύ καλές συνεργασίες. Μπορεί, σύντομα, να συνεργαστώ με κάποιον. Ξεχωρίζετε κάποιον; θα ήμουν άδικος, εάν έλεγα κάποιον. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν. Το μέλλον ανήκει στην ελληνική γαστρονομία. Δεν έχει δώσει αυτό που θα μπορούσε να δώσει. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την ποιότητα των φαγητών ή τον τρόπο που επιλέγει ο κόσμος που θα φάει και τι; Έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Βέβαια, έχουν βρει όλοι δικλίδες, να μαγειρεύουν πιο φθηνά, θέλει, βέβαια, μαεστρία το πώς θα διαχειριστείς τα υλικά» τόνισε στο Mytv.

-Τα εστιατόρια σας έχουν βραβευτεί αρκετές φορές, τόσο με Χρυσό Σκούφο όσο και με αστέρι Michelin. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

«Να μην προσπαθείς να κλέβεις σε όλα τα επίπεδα τον κόσμο, γιατί η αλήθεια στο τέλος του δρόμου φαίνεται. Πρέπει να είσαι πολύ τίμιος σε αυτό που κάνεις. Οι μάγειρες μιλάνε μέσα από τα πιάτα τους και το μυστικό είναι τα υλικό. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής στην κουζίνα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved