Μουρατίδης-Παπαδόπουλος: «Τα κόμματα τελείωσαν, δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτε πλέον»
Showbiz

Μουρατίδης-Παπαδόπουλος: «Τα κόμματα τελείωσαν, δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτε πλέον»

Εχουν χάσει την ελπίδα τους στους πολιτικούς ο Φάνης Μουρατίδης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Σπ.Π.: «Η ελπίδα από μόνη της είναι οπτιμισμός, Για να, υπάρχει πραγματική ελπίδα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες αλλαγής. Εγώ είμαι λίγο κυνικός σήμερα. Η μόνη ελπίδα που μπορεί να υπάρξει είναι να βρίσκονται οι άνθρωποι μαζί. Να ζουν, να ταιριάζουν, να νιώθουν πράγματα και να μην καθορίζεται η ζωή τους από λογιστικές καταστάσεις ή αριθμούς που φτιάχνονται είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό» τόνισε στο Documento.

-Ο κυνισμός σας από πού πηγάζει;

Σπ.Π.: «Από τη βεβαιότητα ότι τα πάντα διοικούνται από το κεφάλαιο. Χωρίς να. είμαι ειδικός, πιστεύω πως είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι σε παγκόσμια κλίμακα δέκα οικογένειες ορίζουν τις τύχες των λαών. Με αυτή την έννοια δεν έχουμε ελπίδα.»

Φ.Μ.: «Οσον αφορά τη δική μας πραγματικότητα, είναι τραγικά τα πράγματα και η ελπίδα έχει πεθάνει προ πολλού. Τα κόμματα τελείωσαν, δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτε πλέον, ενώ μόνο οι διεθνείς συγκυρίες μπορούν να αλλάξουν κάτι.»

-Πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι όσο περνάει από το χέρι μας».

Φ.Μ.: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην την ξαναπατήσουμε. Πάντα βλέπαμε έναν ηγέτη-καθοδηγητή και τον ακολουθούσαμε πιστά. Η συνειδητοποίηση ότι μπορούμε μόνοι μας να αλλάξουμε το μέλλον μας ίσως να μας βγάλει από το τέλμα. Και ναι, είναι προτιμότερο από το να περιμένουμε τον επόμενο μεσσία που θα μας πει «πάμε, παιδιά, να κάνουμε την επανάσταση μας». Πάει αυτό, μας τέλειωσε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved