Αγγέλα Σιδηροπούλου: Η μαμά Κατερίνα Παπακώστα, η Επίδαυρος και τα σχέδια για το μέλλον
Showbiz

Αγγέλα Σιδηροπούλου: Η μαμά Κατερίνα Παπακώστα, η Επίδαυρος και τα σχέδια για το μέλλον

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου, κόρη της ανεξάρτητης βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα, μιλάει για τον εαυτό της και την οικογένειά της και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της…

Οι γονείς της Αγγέλας Σιδηροπούλου, όπως εξηγεί η 27χρονη ηθοποιός η οποία παίζει στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Καζαντζάκης", επιτρέπουν στα παιδιά τους να κάνουν αυτό που θέλουν, αρκεί να είναι ευτυχισµένα. «∆εν µας καταπίεσαν ποτέ, µας εµπιστεύτηκαν», θα πει. Νιώθει ευγνώµων απέναντι στην αγαπηµένη γιαγιά της, που έφυγε πέρυσι από τη ζωή και της έλεγε πάντα ότι κρύβει πολλή δύναµη µέσα της. «Της χρωστάω ένα µεγάλο “ευχαριστώ”, ήταν σαν µαµά µου», λέει και διαχωρίζει τον ρόλο της µητέρας της: «Η Κατερίνα Παπακώστα δεν είναι µαµά µου, είναι φίλη µου, κολλητή µου. ∆εν είναι κλασική µαµά».
Με τόσο ζεστές οικογενειακές καταβολές, σκέφτεται άραγε τη δηµιουργία µιας δικής της οικογένειας; «Το όνειρο για οικογένεια δεν είναι ούτε µακρινό ούτε κοντινό. Ούτε πιστεύω ότι φτάνω σε µια ηλικία και πρέπει να βρω κάποιον για να κάνω οικογένεια. Νοµίζω ότι είναι ο άνθρωπος που σε προδιαθέτει γι’ αυτό, οπότε δεν το σκέφτοµαι. ∆εν έχει βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, που θα µε κάνει να σκεφτώ την οικογένεια. Αν είναι να έρθει, θα έρθει». Και ποια χαρακτηριστικά έχει «ο ιδανικός» για την Αγγέλα; «Είναι εκείνος που θα σκεφτώ ότι µαζί του µπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ενας τέτοιος άντρας θα πρέπει να είναι ειλικρινής και έξυπνος», απαντά.
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη παίξει στην Επίδαυρο. «Πριν από δύο χρόνια, στις “Τρωάδες” µε τον Σωτήρη Χατζάκη στο Εθνικό θέατρο. Ηταν εµπειρία ζωής! Μόλις είχα βγει από τη σχολή του Γιώργου Αρµένη και βρέθηκα εκεί. Ήταν τροµερή εµπειρία. Ετρεχαν δάκρυα από τα µάτια µου. Οταν σκέφτοµαι ότι ξεκίνησα από εκεί, λέω στον εαυτό µου: “Μην κωλώσεις, προχώρα”. Είµαι τυχερή».
Αυτή την περίοδο την απολαµβάνουµε στο πολύ επιτυχηµένο «Hair», στο θέατρο «Χώρα», µε σκηνοθέτη τον ∆ηµήτρη Μαλισσόβα, «ένα πολύ δυνατό έργο, γεµάτο κοινωνικά µηνύµατα, το οποίο ζούµε στον υπέρτατο βαθµό», όπως λέει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, κάνει πρόβες για την παράσταση «Jesus Christ Super Star», που θα ανέβει τον Φεβρουάριο, ενώ -εκτός από την υποκριτική- έχει κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο της single µε τίτλο «Καλοκαίρι έρχεται». «Το τραγούδι είναι κάτι µε το οποίο θέλω πολύ να ασχοληθώ, να καταφέρω δηλαδή να συνδυάσω το µιούζικαλ. Η µουσική και το θέατρο ήταν αυτά που αγαπούσα από µικρή. Η µουσική, όµως, υπάρχει παντού. Η µουσική είναι όλα», καταλήγει η ταλαντούχα καλλιτέχνις.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved