Μουρατίδης-Παπαδόπουλος: «Δεν είναι στη φύση μας ο ανταγωνισμός»
Showbiz

Μουρατίδης-Παπαδόπουλος: «Δεν είναι στη φύση μας ο ανταγωνισμός»

Ο Φάνης Μουρατίδης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος συναντιούνται για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη για να μας μεταφέρουν σε ταξίδια μακρινά ως τη «Τζαμάικα», στην ομώνυμη ταινία του Ανδρέα Μορφονιού.

-Το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα;

Φ.Μ.: «Είναι συνδυασμός αληθινών περιστατικών και χαρακτήρων που εμπλουτίστηκαν από εμπειρίες δικές μας και των σεναριογράφων. Όμως η ολοκλήρωση της ταινίας είναι άλλη ιστορία, εντελώς μυθοπλαστική» τόνισε στο Documento.

-Πώς έγινε η διανομή των ρόλων;

Σπ.Π.: «Μόλις διάβασα το σενάριο, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τον παρουσιαστή. Αλλά ευτυχώς το ίδιο σκέφτηκαν και οι υπόλοιποι.»

Φ.Μ.: «Άλλωστε για τον ρόλο αυτό είχα άλλο πρότυπο και ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσας. Μπορεί να μην τον είχα γνωρίσει αλλά τον είχα αγαπήσει μέσω της αγάπης των άλλων.»

-Εσείς όμως, κ. Παπαδόπουλε, τον είχατε ζήσει και καλά μάλιστα

Σπ.Π.: «Μόνο τον είχα ζήσει; Ο Βλάσσης ήταν φαινόμενο. Κάτι μοναδικό.»

-Πώς δουλέψατε τις δικές σας σκηνές και πετύχατε αυτήν τη χημεία;

Σπ.Π.: «Δεν είναι στη φύση μας ο ανταγωνισμός. Δεν θέλαμε να κάνουμε πράγματα για το εγώ μας ή να φανεί ο ένας πιο καλός ή πιο αστείος από τον άλλο.»

Φ.Μ.: «Ναι, το μόνο που μας απασχολούσε ήταν η ταινία. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τρικ που υπάρχουν στη δουλειά μας, αλλά δεν θα ήταν έντιμο. Θέλαμε να κάνουμε κάτι έντιμο και όχι φτιαχτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved