Το άλλο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη: Η πράξη φιλανθρωπίας της παρουσιάστριας

Το άλλο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη: Η πράξη φιλανθρωπίας της παρουσιάστριας

Για την Ελένη Μενεγάκη έχουν γραφτεί πολλά... Είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας πολλά χρόνια τώρα και είναι λογικό, ο καθένας να έχει την δική του γνώμη για εκείνη.

Όμως, η Ελένη Μενεγάκη έχει και μία πλευρά που η ίδια επιθυμεί να είναι αθέατη στον πολύ κόσμο. Βοηθά οικογένειες και στηρίζει ανθρώπους εντελώς κρυφά, θα μπορούσε να αφήνει να διαρρέουν οι καλές της πράξεις, αλλά η Ελένη, η «αυστηρή», η «δύστροπη», επιθυμεί να κρατά με νύχια και με δόντια μυστική τη βοήθεια που προσφέρει σε συνανθρώπους της.

Ενώ όλοι ετοιμάζονταν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και η Ελένη για το ταξίδι που κάνει κάθε χρόνο με τον Μάκη και τα παιδιά της εκτός Ελλάδας ένα δυσάρεστο ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά. Ο νεαρός σύζυγος βασικής συνεργάτιδας της έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα. Η κοπέλα ήταν χάλια ψυχολογικά και όταν το έμαθε η Ελένη, χωρίς να πει το παραμικρό σε κανέναν, βρήκε τον τρόπο και της έστειλε ένα αρκετά σημαντικό ποσό, προκειμένου να τα βγάλει πέρα, ενώ της διεμήνυσε ότι αυτή θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. «Αυτό μας συγκίνησε όλους και κάτι τέτοιες κινήσεις που κάνει η Ελένη είναι αυτές που κάνουν τους ανθρώπους που είναι δίπλα της να της είναι αφοσιωμένοι και να τη λατρεύουν», λένε αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Πηγή: Λοιπόν

GALLERY