Η κίνηση ανθρωπιάς της Έλλης Κοκκίνου που συγκινεί
Showbiz

Η κίνηση ανθρωπιάς της Έλλης Κοκκίνου που συγκινεί

Την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα της έδειξε πρόσφατα η Ελλη Κοκκίνου, συμμετέχοντας σε μία ιδιαίτερα συγκινητική φιλανθρωπική προσπάθεια που γίνεται για τα μικρά παιδιά. 

Η τραγουδίστρια ως γλυκιά μανούλα δείχνει εμπράκτως την ευαισθητοποίησή της στις ανάγκες των παιδιών, συμμετέχοντας σε δράσεις και εκδηλώσεις που έχουν φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, έδωσε το «παρών» στον ραδιομαραθώνιο που διοργάνωσε ο Real FM με τον Σύλλογο «Οραμα Ελπίδας» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που εδώ και 27 χρόνια, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Η Ε. Κοκκίνου παρότρυνε τους ακροατές να συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου συμμετέχοντας στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε» το Δείγμα ενός Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Ολα τα έσοδα από τον Ραδιομαραθώνιο θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου και τον εργαστηριακό έλεγχο και την τυποποίηση των δειγμάτων των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
«Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όποτε μπορώ, όποτε μου το ζητήσουν. Η σχέση αγάπης μεταξύ μας έχει ξεκινήσει περίπου από το 1998 - 1999. Ξεκίνησα πηγαίνοντας στα χριστουγεννιάτικα και τα αποκριάτικα πάρτι που έκανε ο ξενώνας πριν γίνει το νοσοκομείο και έβλεπα τους γονείς και τα παιδιά. Σιγά σιγά ήρθα σε επαφή και με παιδιά που έπασχαν τότε από καρκίνο», δήλωσε στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή η Ελλη Κοκκίνου σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved