Ανασκόπηση 2017: Αυτά είναι τα διαζύγια, που έπεσαν σαν βόμβα στη showbiz
Showbiz

Ανασκόπηση 2017: Αυτά είναι τα διαζύγια, που έπεσαν σαν βόμβα στη showbiz

Υπήρξαν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Τους είδαμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή να περνάνε το κατώφλι του Δημαρχείου, να δημιουργούν τη δική τους όμορφη οικογένεια, να ζουν τον απόλυτο έρωτα και την απόλυτη ευτυχία. Τους έβλεπες και τους θαύμαζες. Τους έβλεπες και έλεγες "φτου σκόρδα", αλλά ξάφνιασαν τους πάντες με τον χωρισμό τους μέσα στο 2018!

«Σύννεφα» στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα ο ηθοποιός και η γυναίκα του, που είναι μαζί αρκετά χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρή κρίση και όπως λέγεται είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου τρέχουν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του 8χρονου γιου τους. Ο λόγος για την Jennifer Hudson και τον David Otunga.

Την περασμένη χρονιά ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαζυγίου και σύμφωνα με τα ξένα Μέσα εκδόθηκε λίγο πριν το τέλος του 2017. Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές των αμερικάνικων σειρών How to Get away with Murder και Scandal, Liza Weil και Paul Adelstein, οι οποίοι σύμφωνα με το TMZ, είναι και επίσημα χωρισμένοι μετά από έντεκα χρόνια γάμου.

Η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και γάμου και απόκτησης ενός γιου.

Ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη αποφάσισαν να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο, ωστόσο καμία από τις δυο πλευρές δεν είχε μιλήσει ανοιχτά είτε για να επιβεβαιώσει, είτε για να διαψεύσει την είδηση. Και πρώτη φορά ο Γιώργος μέσα από την εκπομπή Happy Day παραδέχτηκε ότι χώρισε και όπως είπε "και το διαζύγιο, μέσα στην ζωή είναι..."

Αρχές Νοεμβρίου η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άκη ΤσοχατζόπουλοΑρχές Νοεμβρίου η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο δικηγόρος του Άκη, Γιάννης Παγορόπουλος είχε αναφέρει την είδηση στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και αποκάλυψε την αντίδραση του, όταν έμαθε πως η σύζυγος του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου: «Σοκαρίστηκε. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ».

Μέσα στο 2017 είχαμε το πιο ακριβό διαζύγιο!Και αυτό γιατί το πρώην πια ζευγάρι έχει κοινή περιουσία 6 δις ευρώ! Ο λόγος για την Petra Ecclestone, την κόρη του πρώην μεγιστάνα της F1, Bernie Ecclestone και τον συλλέκτη έργων τέχνης, James Stunt.

Ένα πολύκροτο διαζύγιο ήταν αυτό της χρυσής κληρονόμου, Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Έγιναν ουκ ολίγα δικαστήρια και τελικά η Αθηνά κατάφερε να τον “εκθέσει” με αποδεικτικά στοιχεία που τον “έκαιγαν” ότι την απατούσε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από 25 χρόνια. Το δικαστήριο έκρινε την διατροφή που παίρνει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παρουσιαστή, αλλά και τη μοιρασιά της περιουσίας τους που ήταν μεγάλη.

Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη επιβεβαίωσαν τις φήμες που ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα για τον χωρισμό τουςΜε μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη επιβεβαίωσαν τις φήμες που ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα για τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι απέστειλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την τετράχρονη κόρη του, Ευαγγελία.

Ένα από τα πιο σκληρά -όπως εξελίσσεται- διαζύγια των τελευταίων ετών. Ο Γιάννης Κούστας κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγο του Σοφία Γιαννικοπούλου για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης ενώπιον ανηλίκου. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία που του προσάπτει η κυρία Γιαννικοπούλου και σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, εξετάστηκε από ιατροδικαστή ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει αμυχή ή πληγή από χτύπημα.

Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου απέκτησαν δυο αγόρια, προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μετά από 8 χρόνια γάμου και ένα παιδί παίρνουν διαζύγιο και η Fergie με τον Josh Duhamel.

Ο Stephen Belafonte και η Mel B έβαλαν τέλος στο γάμο τους στις αρχές του 2017.
Η Katie Price και ο σύζυγός της Kieran Hayler έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου και πολλές συγχωρεμένες παρασπονδίες αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στον γάμο τους και αυτό είναι οριστικό.

Μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου επέλεξαν να χωρίσουν. Γνωρίστηκαν το 2005, παντρεύτηκαν δύο σχεδόν χρόνια μετά και απέκτησαν δύο παιδιά, έναν γιο που είναι οκτώ χρονών και μία κόρη, η οποία είναι τεσσάρων!Ο Roman Abramovich και η Dasha Zhukova έβαλαν τέλος στο γάμο τους.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και την απόκτηση δύο υπέροχων παιδιών.

Μετά από 4 χρόνια γάμου η Elle MacPherson χώρισε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Τζεφ Σόφερ λόγω απιστίας!

Ο Ben Stiller και η Christine Taylor αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο λίγο καιρό αφότου έμαθε ότι έχει καρκίνο του προστάτη. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά 15χρονη Ella Olivia και τον 12χρονο Quinlin Dempsey.

Ο Mr Bean χώρισε μετά από 24 ολόκληρα χρόνια γάμου και το πλήρωσε… ακριβά. Και σε συναισθηματικό αλλά και σε… οικονομικό επίπεδο κυρίως την πρώην γυναίκα του Sunetra Sastry,

O Ben Affleck και η Jennifer Garner προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Και ο Γιώργος Μανίκας με την Έλλη Γελεβεσάκη κίνησαν τις διαδικασίες του διαζυγίου. Από το γάμο τους απέκτησαν ένα κούκλο γιο τον Άγγελο Ιωάννη.
Το διαζύγιο βγήκε αρχές Μαρτίου του 2017 και το γιόρτασε το πρώην ζευγάρι! Τα τελευταία έγγραφα του διαζυγίου υπογράφτηκαν και από τις δυο μεριές και το γιόρτασαν! Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είχε ταξιδέψει στη Βιέννη για να συναντήσει τον πρώην της Κρίστιαν Καρπόζηλο και έλυσαν και επίσημα τον γαμήλιο δεσμό τους!

Στα τέλη Φεβρουαρίου και επίσημα αίτηση διαζυγίουείχε καταθέσει η Scarlett Johansson από τον Romain Dauriac

Ευχόμαστε το 2018 να γράφουμε περισσότερα άρθρα για ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια και λιγότερα για χωρισμούς και διαζύγια στη showbiz!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved