Άνδρη Θεοδότου: «Ερωτεύτηκα και γύρισα πίσω...»
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: «Ερωτεύτηκα και γύρισα πίσω...»

Η Άνδρη Θεοδότου είχε φύγει στο εξωτερικό, ωστόσο ένας έρωτας την γύρισε στην Ελλάδα.

«Έφυγα με υποτροφία στο Λονδίνο, γιο να σπουδάσω μιούζικαλ. Τελείωσα την πρώτη σχολή. Πήρα μετά μια υποτροφία, στη Central, η τρίτη καλύτερη υποτροφία στην Ευρώπη. Αλλά ερωτεύτηκα και γύρισα πίσω» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Και παντρευτήκατε τον άντρα της ζωής σας, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Δεναίτη...

«Δημιουργήσαμε μια υπέροχη οικογένεια. Αποκτήσαμε τη Διώνη, δώδεκα χρόνων σήμερα, και έχουμε και τον Όλιβερ, το σκύλο μας. Ο φύλακας μας. Είναι ένα σκυλάκι, που το βρήκαν στα σκουπίδια, με πέντε άλλα. Τουλάχιστον σώσαμε το ένα και οι άλλες οικογένειες τα τέσσερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό».

-Γεννηθήκατε σε μια οικογένεια με έντονο το ιστορικό βίωμα...

«Γεννήθηκα το 1975. Ο πατέρας μου πολέμησε το 1974 στην Κύπρο μαζί και τα τέσσερα αδέλφια του. Ο μικρότερος αγνοούνταν, αλλά ευτυχώς γύρισε... Όσοι πολέμησαν το 1974, όπως και ο πατέρας μου, μετά δεν ήταν ίδιοι. Μια μαύρη σελίδα για την οποία είναι φειδωλοί, όταν ανοίγουμε συζήτηση».

-Η αισιοδοξία πόσες φορές χτυπά την πόρτα της καθημερινότητας σας;

«Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ξυπνήσω μια ημέρα, και όπως μου είχε τηλεφωνήσει η μητέρα μου να μου πει ότι άνοιξαν τα σύνορα, εννοώντας ότι οι Ελληνοκύπριοι μπορούμε να περάσουμε την πράσινη γραμμή, θα μου πει ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved