Καίτη Γαρμπή: «Τα social media είναι για μένα ένα παιχνίδι τρομερά δημιουργικό»
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: «Τα social media είναι για μένα ένα παιχνίδι τρομερά δημιουργικό»

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τα social media και εξομολογήθηκε πώς νιώθει που μεγαλώνει και αν αγχώνεται για τις ρυτίδες της.

Πώς σκεφτήκατε το kaitoji; Ποια είναι η σχέση της μετά social media; «Το σκέφτηκε αρχικά η συνεργάτιδά μου Πόπη Καπαντάση τον γραφίστα Κωνσταντίνο Γεωργαντά επί έναν χρόνο. Ενθουσιαστήκαμε όλη η ομάδα. Εγώ χοροπηδούσα από τη χαρά μου. Τα social media είναι για μένα ένα παιχνίδι τρομερά δημιουργικό κάνουμε απίστευτα πράγματα. Μου αρέσουν».

Αισθάνεται περίεργα ή όχι που μεγαλώνει; Ασχολείται με το σώμα της και το πρόσωπο της; Ανησυχεί για κιλά και ρυτίδες ή δεν την αγχώνουν ιδιαίτερα αυτά τα πράγματα;

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω κληρονομήσει τα καλά γονίδιων των γονιών μου. Παράλληλα φράση σώμα μου και το πρόσωπό μου πιο φυσικό τρόπο γίνεται και προσέχω τη διατροφή μου. Βέβαια υπάρχουν και οι στιγμές που μπορεί να γκρινιάξω ή να νευριάσω για μερικά κιλά που έχω τσιμπήσει τα τελευταία χρόνια. Φυσικά μετά πετάγομαι στο ζαχαροπλαστείο, παίρνω τις αγαπημένες μου πάστες και το παγωτό παρφέ, γυρίζω σπίτι, βάζω και μία ταινία να δω και ξεχνάω τα πάντα», δήλωσε στο Πρώτο θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved