Κ. Αγγελίδης: Οι εφιαλτικές ώρες έξω από την εντατική, η κίνηση της συζύγου του και οι προσευχές
Showbiz

Κ. Αγγελίδης: Οι εφιαλτικές ώρες έξω από την εντατική, η κίνηση της συζύγου του και οι προσευχές

Έχει περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα από το τραγικό εκείνο ξημέρωμα που σκόρπισε τον πόνο, την αγωνία και τη θλίψη στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και δυστυχώς η αγωνία χτυπάει… κόκκινο!

Η κατάστασή του, σύμφωνα με την Espresso παραμένει σταθερή και οι ευχές όλων είναι σύντομα ο 43χρονος παρουσιαστής να ανακάμψει για να επιστρέψει χαμογελαστός και υγιής, όπως όλοι τον θυμούνται, στην οικογένειά του. Οι ώρες όμως κυλούν βασανιστικά έξω από την εντατική με τη σύζυγό του να μην έχει φύγει ούτε λεπτό από το νοσοκομείο, ελπίζοντας πως όλα θα είναι σύντομα ένα κακό όνειρο που θα μείνει ως μία κακή ανάμνηση για όλους. Η γυναίκα του Μίστερ «Mega star» Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 6χρονο Αλέξανδρο άλλαξε χθες τη φωτογραφία προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, βάζοντας μία με όλη την οικογένειά τους. Τραγική ειρωνεία; Μερικές ώρες μετά το τροχαίο του ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο της μαζικής εστίασης ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης σε διάφορα μαγαζιά, εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι να χορεύει ζεϊμπέκικο, το τραγούδι «Σ' τα είπα όλα».
Στενοί του φίλοι από τα παλιά, εκτός από τον κολλητό του φίλο Λάμπρο Κωνσταντάρα προσπαθούν να στείλουν τη θετική τους ενέργεια ώστε να σηκωθεί από το κρεβάτι της εντατικής ο Κωνσταντίνος και να είναι και πάλι κοντά τους. Ανάμεσά τους και η Έλσα Τόλη η οποία έγραψε στο facebook: «Φιλαράκι μου, ξύπνα. Πρέπει να δώσεις τώρα την πιο μεγάλη σου μάχη. Φίλε μου, πιστεύω σε σένα και προσεύχομαι για σένα. Περαστικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved