Αποκλειστικό: Σοκ! Ο λυράρης του Αλκαίου δέχτηκε επίθεση
Showbiz

Αποκλειστικό: Σοκ! Ο λυράρης του Αλκαίου δέχτηκε επίθεση

Επίθεση πριν από λίγες ημέρες ο λυράρης Λάζος Ιωαννίδης που συνόδευε μουσικά τον Γιώργο Αλκαίο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου ο καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Ιωαννίδη, τραγουδιστή, στο παραδοσιακό ποντιακό γλέντι στην Πεντάβρυσο Καστοριάς. Τα δυο αδέρφια βγήκαν στις 00:30 και τραγούδησαν για μισή περίπου ώρα, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε να τους «αλλάξει» ένας άλλος Πόντιος καλλιτέχνης, ονόματι Παρχαρίδης.


Αν και ήταν προγραμματισμένο λοιπόν μετά από λίγη ώρα τα αδέρφια Ιωαννίδη, που είναι και πολύ γνωστά στο ποντιακό στοιχείο αλλά και λόγω Eurovision, να ανέβουν στη σκηνή και να ξαναπάρουν το μικρόφωνο, σε κάποια ανυποψίαστη στιγμή, ο γνωστός λυράρης ανέβηκε και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του.


Οι άνθρωποι από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργάνωσης μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, έσπευσαν στο πίσω μέρος της εξέδρας για να του ζητήσουν το λόγο, και κουβέντα στην κουβέντα, πιάστηκαν στα χέρια με τον λυράρη.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:30 το βράδυ, ενώ η αναστάτωση που προκλήθηκε κράτησε για πάνω από μια ώρα, μέχρι τις 3:45 τα ξημερώματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved