Άννα Ανδριανού: «Έκανα πάντα ότι ήθελα, είχα πάντα την ελευθερία μου»
Showbiz

Άννα Ανδριανού: «Έκανα πάντα ότι ήθελα, είχα πάντα την ελευθερία μου»

Για τον ρόλο της στο θεατρικό έργο «Το μπουφάν της Χάρλεϋ», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Ανδριανού

Είναι κόντρα ρόλος για σένα;
«Είναι κόντρα ρόλος, δεν είμαι μαμά, είμαι πολύ ροκ άτομο, που ποτέ δεν θα συμβιβαζόταν και δεν συμβιβάστηκε σε κανένα γάμο του και για καμία ασφάλεια στη ζωή μου. Έκανα πάντα ότι ήθελα, είχα πάντα την ελευθερία μου»

Ήσουν κακομαθημένη;
«Όχι, δεν ήμουν κακομαθημένη. Αρπάχτηκα από τη φράση αυτής της ηρωίδας, που λέει συχνά: «θα σου μιλήσω σαν κοπέλα». Είναι κοπέλα μέσα της επειδή δεν έχει ζήσει τίποτα, για το λόγο αυτό είναι ένα κοριτσάκι. Έχει μέσα της ένα κοριτσάκι, κάτι που έχω κι εγώ μέσα μου, από άλλο δρόμο και από άλλους λόγους»

Έχεις ζήσει πολλά πράγματα όμως, πολλές καταστάσεις ζωής.
«Ναι, αλλά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι όταν κρατήσουν την αθωότητα τους, το να βλέπουν τα πράγματα και τη ζωή με καινούργια ματιά κάθε φορά, παραμένουν παιδιά μέσα τους»

Η συναισθηματική σου ηλικία ποια είναι;
«Ανακάλυψα τελευταία ότι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας περιλαμβάνουν όλες τις ηλικίες μέσα τους. Όλες τις ηλικίες από τις οποίες πέρασαν: Μικρή, παιδάκι, ώριμη, χειραφετημένη... όλα μαζί. Κάθε άνθρωπος έχει όλες τις ηλικίες μέσα του, απλώς κοινωνικά έχει μάθει να τις κρύβει και κάθε φορά να συμπεριφέρεται και να αρπάζεται από αυτό που απαιτεί κοινωνικά η βιολογική του ηλικία. Εγώ μέχρι τώρα έχω κι εκδηλώνω όλες τις ηλικίες μου. Ελπίζω κι εύχομαι στο μέλλον, αν ο Θεός μου δώσει χρόνια, να τις περάσω όλες και να γίνω μια υπερήλικη που πάντα θα κρύβει ένα παιδί μέσα της. Έτσι ήταν ο πατέρας μου», λέει στο Λοιπόν η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved