Τζένη Μπότση: «Έχω πολύ θυμό μέσα μου»
Showbiz

Τζένη Μπότση: «Έχω πολύ θυμό μέσα μου»

Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε ότι στα 21 της είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Κάτι που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα. 

Σας ενόχλησε που ταυτιστήκατε στο μυαλό του κοινού με την εικόνα μιας πολύ όμορφης γυναίκας;

«Τότε με ενοχλούσε γιατί δεν τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τώρα αναρωτιέμαι γιατί με ενοχλούσε, δεν με έβρισαν, κάτι κολακευτικό μου έλεγαν. Απλώς νομίζω πως τότε δεν ήμουν τόσο σίγουρη για τον εαυτό μου και περίμενα να ακούσω πόσο καλή ηθοποιός είμαι και όχι πόσο όμορφη. Τώρα μου αρκεί και το όμορφη. Οτιδήποτε καλό μου λένε πρέπει να το χαίρομαι»

Σας περιόρισε αυτή η εικόνα; Σας πρότειναν μόνο τέτοιους ρόλους;

«Όχι, καθόλου. Δεν το άφησα κι εγώ να γίνει. Είχα πάντα τη δυνατότητα στο θέατρο να κάνω πολύ διαφορετικές επιλογές που ήταν κόντρα σε αυτή την εικόνα»

Κεφάλαιο σεξουαλική παρενόχληση. Μιλήσατε ανοιχτά στο παρελθόν γι' αυτό που σας συνέβη. Μετά το σκάνδαλο Γουάινσταΐν μιλούν όλο και πιο πολλές γυναίκες.

«Εγώ αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από εμένα. Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved