Ο χωρισμός, η προσπάθεια επανασύνδεσης και η μετανάστευση
Showbiz

Ο χωρισμός, η προσπάθεια επανασύνδεσης και η μετανάστευση

Η Πατρίτσια Μίλλικ Περιστέρη και ο Τζωρτζ Παπακώστας ήταν μαζί αρκετά χρόνια.

Ζευγάρι χαμηλών τόνων δεν ήθελε ν’ απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, κάθε φορά που έκαναν μια δημόσια εμφάνιση τα φλας των φωτογράφων έπαιρναν «φωτιά». Όλοι έκαναν λόγο για ένα ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι και περίμεναν αυτή η σχέση να οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Αντ’ αυτού ήρθε ο χωρισμός που όπως όλα δείχνουν είναι… οριστικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao, η αρχή του τέλους αυτής της σχέσης ήρθε όταν ο σεφ αποφάσισε ν’ αποδεχτεί την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη. Στην αρχή και οι δυο ήταν ενθουσιασμένοι, αλλά το γκελ που έκανε στις τηλεθεάτριες της παρουσιάστριας είχε ως αποτέλεσμα οι καβγάδες να είναι συχνοί ανάμεσα στο ζευγάρι σε συνδυασμό ότι εκείνος δεν είχε ελεύθερο χρόνο.

Η Πατρίτσια ψάχνει να βρει τις ισορροπίες της και μετά τα δύσκολα Χριστούγεννα που πέρασε πήρε την απόφαση να πάει στην Ελβετία όπου μένει μόνιμα η μητέρα της. Η ηθοποιός βλέπει ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρεί με τον Τζωρτζ Παπακώστα και το μόνο που θέλει είναι να ηρεμήσει μακριά από την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved