Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν είναι στο DNA του Έλληνα το μιούζικαλ»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν είναι στο DNA του Έλληνα το μιούζικαλ»

Ο Δήμος Αναστασιάδης υποδύεται τον Τζόν Τραβόλτα στο μιούζικαλ Grease αλλά δεν σκέφτεται να κάνει στροφή στην καριέρα του.

«Δεν είναι ο στόχος μου να γίνω ηθοποιός. Δεν ανήκω όμως σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσει να σκέφτονται διεξοδικά το μέλλον τους και να σχεδιάζουν την κάθε τους κίνηση. Δεν είναι μέσα στους στόχους μου να γίνω ηθοποιός. Αυτό όλο είναι μια παρένθεση στη ζωή μου. Πάρα πολύ όμορφη παρένθεση. Όταν αποφασίζω να κάνω κάτι θα δουλέψω σκληρά για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα, με ιντριγκάρει. Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα, με σκληρή δουλειά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνω. Είμαι τραγουδιστής. Ωστόσο δεν μου αρέσει να λέω ότι "δεν θα ξανακάνω" αυτό ή το άλλο γιατί μπορεί να διαψεύσω τον εαυτό μου. Η αγάπη μου είναι η μουσική», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Παρακολούθησε την ταινία για να μιμηθεί τον Τζον Τραβόλτα; «Την είδα. Και ομολογώ πάνω από μια φορά. Πολλές φορές. Αλλά ευτυχώς μεσολάβησε ο Δημήτρης Μαλισσόβας και μου είπε ότι είναι αδύνατον να μιμηθώ τον Τραβόλτα όσο και να προσπαθώ. Μπορεί να βγει πολύ κακό το παίξιμό μου αν πατήσω πάνω στον Τραβόλτα. Δεν πάμε να κάνουμε τους Αμερικάνους, δεν είναι στο DNA του Έλληνα το μιούζικαλ. Αυτό που ξέρουμε θα κάνουμε για να βγει καλό το αποτέλεσμα. Δεν είμαι σίγουρα πρωταγωνιστής. Δεν υπάρχει πρωταγωνιστής. Είμαστε μια ομάδα και ο σκηνοθέτης μας έχει μοιράσει τους ρόλους με τόσο όμορφο τρόπο που εμφανιζόμαστε όλοι στην σκηνή αρκετό χρόνο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved