Ρένια Λουιζίδου: «Ζεις με μόνιμο στρες και αγωνία…»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Ζεις με μόνιμο στρες και αγωνία…»

Έχει συμβεί στην Ρένια Λουιζίδου, να έχει αποδοχή από το κοινό η παράσταση κι εκείνη να μην είσαι τόσο ενθουσιασμένη, αλλά και να πιστεύει μια παράσταση και να μη χαίρει την αποδοχή του κοινού;

«Όλα μου έχουν συμβεί, όλες οι εκδοχές, δουλεύω 30 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά. Μου έχει συμβεί να θεωρώ μέσα μου την παράσταση μέτρια και να πηγαίνει πολύ καλά στον κόσμο, όπως και να λατρεύω την παράσταση και να μην έχει ανταπόκριση στον κόσμο. Στα 30 χρόνια έχουν συμβεί τα πάνω, τα κάτω, τα περίεργα, τα απρόοπτα, τα αναμενόμενα και τα μη αναμενόμενα. Το θέατρο είναι τόσο απρόβλεπτο κάθε χρονιά. Η δουλειά αυτή γενικότερα είναι απρόβλεπτη, όχι μόνο στο θέατρο, αλλά και στο σινεμά, όπως και στην τηλεόραση.

Η αίσθηση του απρόβλεπτου είναι καθημερινή σε αυτή τη δουλειά από κάθε άποψη. Υπάρχει ο παράγοντας άγχους αλλά και γοητείας ταυτόχρονα. Είναι αυτό που δεν μπορεί ποτέ να μας κάνει να αισθανθούμε ασφαλείς και σίγουροι για κάτι, που σε κάνει να ζεις με μόνιμο στρες και αγωνία, αλλά ταυτόχρονα είναι και γοητεία. Δεν είναι μια συνταγή που ακολουθείς τα βήματα και πηγαίνει στα σίγουρα», λέει η όμορφη ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved