Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Κυρίως δίστασα και φοβήθηκα…»
Showbiz

Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Κυρίως δίστασα και φοβήθηκα…»

Φέτος ο Κωνσταντίνος Πλεμμενος πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις. Η πρώτη είναι «Η κυρία... Κούλα»...

«Είναι μια νουβέλα του Μένη Κουμανταρέα, η οποία διαδραματίζεται κυρίως κατά τη διάρκεια μίας διαδρομής με τον ηλεκτρικό. Η ιστορία ξεκινάει όταν ένας 21 χρόνος, ο Μίμης μπαίνει στο θησείο και η κυρία Κούλα, η οποία είναι γύρω στα 50, μπαίνει στο Μοναστηράκι. Οταν φτάνουν στην Ομόνοια και αδειάζουν οι θέσεις, εκείνη πηγαίνει και κάθεται απέναντι του. Όσο είναι μαζί υπάρχει ένα πολύ ζεστό κλίμα. Στην Νέα Ιωνία εκείνος κατεβαίνει... Αυτή η διαδρομή συμβαίνει ξανά και ξανά και, όπως τα φέρνει η ζωή, βγαίνουν ένα βράδυ παρέα και συνάπτουν μια παράνομη σχέση, γιατί εκείνη είναι παντρεμένη και έχει και δύο κόρες. Είναι μαζί για κάποιους μήνες και μετά, όπως γνωρίστηκαν αυθόρμητα, φυσικά και με τον ίδιο τρόπο χωρίζουν...»

Πιστεύεις ότι αυτές οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης;
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός από τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει, εκείνη είναι και μητέρα δύο παιδιών... Η κυρία Κούλα στο πρόσωπο του Μίμη είναι σαν να βρήκε έναν εφηβικό πόθο. Μια σχέση δεν έχει ημερομηνία λήξης, λόγω της διαφοράς που υπάρχει στην ηλικία. Όμως, όταν εκείνη είναι παντρεμένη και αυτός νέος, λίγο τρελός και όπου φυσάει ο άνεμος, τότε ναι, έχει»

Έχεις κοινά στοιχεία με εκείνον;
«Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες, σε αντίθεση με εκείνον. Όπως αυτός, έτσι και εγώ χρήσιμοποιώ συχνά τα Μέσα και μου αρέσει, καμιά φορά, αυτή η μικρή σχέση που συνάπτεις με τους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα μια «καλημέρα» που θα πεις. Επίσης, η ιστορία μιλάει για δύο ανθρώπους που πάνε να κάνουν την υπέρβαση αλλά στο τέλος κάνουν πίσω. Κι εγώ πολλές φορές στη ζωή μου έχω ακουμπήσει κάποια υπέρβαση, αλλά τελικά δεν πήγε ένα βήμα παρακάτω...»

Δίστασες και δεν το έκανες ή ήταν οι συγκυρίες τέτοιες που δεν βοήθησαν;
«Όχι, νομίζω κυρίως δίστασα και φοβήθηκα. Υπάρχουν στιγμές που για να πας ένα βήμα παρακάτω πρέπει να έρθεις σε ρήξη με ανθρώπους αλλά και σε ρήξη ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το έχω κάνει κάποιες φορές, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό», εξομολογείται ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved