Μετά το My Style Rocks ετοιμάζει το γάμο της η…
Showbiz

Μετά το My Style Rocks ετοιμάζει το γάμο της η…

Κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στο Μy style Rocks και μπορεί να μην πήρε τη νίκη όμως έχει κερδίσει στον έρωτα και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πώς γνωρίστηκες με τον σύντροφο σου, τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο;
«Γνωριστήκαμε στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή και αυτός είχε έρθει ως πελάτης. Εγώ τότε ήμουν σε άλλη σχέση, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο χώρισα. Βγήκαμε, λοιπόν, δυο τρία ραντεβού και στη συνέχεια τα φτιάξαμε»

Και η πρόταση γάμου πώς έγινε;
«Ήμασταν στη Μονεμβάσια για το περσινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, που συνέπεφτε με τα γενέθλια μου. Στο ξενοδοχείο που μέναμε του ζήτησα το δώρο το γενεθλίων μου, γιατί ήμουν ανυπόμονη, και την ώρα που φανταζόμουν κάτι άλλο, μου έβγαλε το δαχτυλίδι. Ήταν σοκ γιατί ήμασταν στο δωμάτιο εγώ μετά πιτζαμάκια μου και όχι καλά ντυμένη, σε δείπνο. Αυτό έγινε στα δυόμισι χρόνια σχέσης»

Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι;
«Ετσι λέμε, γιατί όλα είναι στον αέρα. Εχουμε κλείσει ένα κτήμα στο Τατόι, ένα ρομαντικό μέρος, όπου θα γίνει και το γλέντι. Υπολογίζουμε τον Ιούλιο, γιατί συνεχώς προκύπτουν δουλειές και δεν έχω προλάβει ακόμη να οργανωθώ. Στο παιχνίδι είχα διάφορες προτάσεις από σχεδιαστές για να μου ράψουν το νυφικό, οπότε έχω διάφορα στο μυαλό μου, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει σε κάποιον, γιατί θα είναι δικό μου το σχέδιο, θα το φανταστώ και θα το σχεδιάσω με τη βοήθεια του σχεδιαστή που θα επιλέξω», αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved