Μαρίνα Ψάλτη: «Με τον Γιάννη δεν κάναμε παιδιά από επιλογή»
Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη: «Με τον Γιάννη δεν κάναμε παιδιά από επιλογή»

Η Μαρίνα Ψάλτη σε συνέντευξή της μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη και την απόφασή τους να μην αποκτήσουν παιδιά.

Δεν τροφοδοτείτε τη δημοσιότητα με ειδήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν εξώφυλλα στα έντυπα.

Γιατί, θέλει κανένας να με βάλει στο εξώφυλλο; Δεν είναι κάτι που με νοιάζει αυτό.

Έχετε και μία κόρη με τον Γιάννη Φερτή;

Δεν έχουμε παιδί με τον Γιάννη, δεν αξιωθήκαμε. Είναι ανιψιά μου κι επειδή την έχουμε μαζί μας από μωρό, στα θέατρα, σε ταξίδια, σε διακοπές, πιστεύουν ότι είναι δικό μας. Τώρα η ανιψιά μου είναι 22 χρονών κι είναι σαν παιδί μας, αλλά είναι της αδελφής μου παιδί. Πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι παιδί μας. Εμείς δεν κάναμε παιδιά από επιλογή, όμως έχουμε την ανιψιά μου, έχει και ο Γιάννης πολλά ανίψια, τα οποία έχουν κάνει και παιδάκια...Έτσι, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και δεν μας λείπουν τα παιδιά. Έχουμε και δύο γάτες, τη Χνου και τον Σισίνη, και είμαστε παρά πολύ καλά.

Ο Γιάννης Φέρτης είναι «σχολείο» για σένα;

Το συζητάς; Τεράστιο «σχολείο», έχω γίνει καλύτερη δίπλα στον Γιάννη. Είναι ένας υγιής, ισορροπημένος άνθρωπος, εξαιρετικά δίκαιος, καθόλου «ψώνιο», είναι ένας κανονικός άντρας. Εγώ ήθελα άντρα, δεν ήθελα πρωταγωνιστή στη ζωή μου. Στη σκηνή θέλω πρωταγωνιστή. Στη ζωή μου θέλω έναν κανονικό άντρα, που να βλέπει ποδόσφαιρο, κι έτσι είναι ο Γιάννης. Φέρεται κανονικά στη γυναίκα που έχει δίπλα του και δεν παίζει κανένα ρόλο στο σπίτι. Δεν θέλω να παίζει ρόλο στο σπίτι Το ότι είμαστε μαζί με τον Γιάννη 25 χρόνια είναι εκρηκτικό και για τους δυο μας. Τόσα χρόνια σχέση5 είναι πρώτη φορά και για εκείνον και για μένα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved