Μαρίνα Ψάλτη: «Έγινα ρεζίλι των σκυλιών»
Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη: «Έγινα ρεζίλι των σκυλιών»

Η Μαρίνα Ψάλτη αποκάλυψε την μεγάλη της φοβία. Μια φοβία που δεν θα της περάσει ποτέ!

Φοβάσαι τόσο πολύ τις ακρίδες;

«Μόλις δω ακρίδα… έμφραγμα αμέσως, απανωτά εμφράγματα, βγάζω κραυγές. Μόλις δω την ακρίδα... τέλος. Και με την κατσαρίδα, αλλά με την ακρίδα που έχει πολλά πόδια, πολλά φτερά που ανοίγουν και κρέμονται παθαίνω... Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το ζωύφιο. Έχουμε ένα σπίτι στην Τήνο απ' όπου κατάγομαι κι ενώ γυρνούσα μια μέρα από το μπάνιο στη θάλασσα, κοκαλώνω στα σκαλοπάτια του δρόμου»

Τι σου συνέβη;

«Καθόταν μια ακρίδα στο δρόμο και λιαζόταν, δεν έφευγε. Της πέταγα τα αντηλιακά για να φύγει, τίποτα. ‘Εμεινα εκεί μισή ώρα, ώσπου άκουσα τη μαγκούρα ενός γέρου, του μπαρμπα-Νίκου που ερχόταν και είπα: «Έρχεται για να με σώσει». Του είπα ότι με εμποδίζει να πάω στο σπίτι μου η ακρίδα. Την έδιωξε ο άνθρωπος με τη μαγκούρα. Κωμωδία, ρεζίλι των σκυλιών έγινα. Έφυγα μετά από μισή ώρα, είχα παγώσει, στέγνωνε το μαγιό πάνω μου, για την ακρίδα»

Ποια αίσθηση σου δίνει πλέον η κρίση που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια;

«Με αυτή την κρίση αισθάνομαι ότι μου έχουν πάρει τη ζωή. Θα ήθελα να μου δώσουν πίσω τη ζωή μου. Πήραν τις ζωές μας και τις εξαφάνισαν. Το οικονομικό είναι θέμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην αρχή της κρίσης λέγαμε ότι ίσως μας βοηθήσει όλους να γίνουμε καλύτεροι, αλλά εγώ βλέπω ότι όλοι έχουν βγάλει το χειρότερο εαυτό του5. Κυκλοφορείς στο δρόμο, σε βρίζουν και υπάρχουν εκνευρισμός κι επιθετικότητα στον κόσμο. Υπάρχει ένα πολύ μαύρο πράγμα, το οποίο με στεναχωρεί» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved