Μαρία Ματσούκα-Θέμης Γιαννίτσας: Έτοιμοι να γίνουν γονείς!
Showbiz

Μαρία Ματσούκα-Θέμης Γιαννίτσας: Έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Μέχρι πρότινοw έδινε σκληρές μάχες στα αγωνίσματα του «survival secret», προβάλλοντας στην τηλεόραση τη σκληροτράχηλη πλευρά του χαρακτήρα της. Πλέον, όμως, η Μαρία Ματσούκα είναι αυτό που ήταν και πριν μπει στο παιχνίδι, μία γλυκιά και τρυφερή... σπιτόγατο που κουρνιάζει στην αγκαλιά του συζύγου της Θέμη Γιαννίτσα

Η όμορφη τραγουδίστρια -και προσφάτως σχεδιάστρια μαγιό- επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά της μετά το τέλος των υποχρεώσεων της με το παιχνίδι επιβίωσης, για το οποίο την είχε ενθαρρύνει και στηρίξει ιδιαίτερα ο επιχειρηματίας σύζυγός της. Αλλωστε, από τότε που είναι μαζί, παίρνουν από κοινού τις αποφάσεις και στηρίζουν απόλυτα ο ένας τον άλλον στις επιλογές τους. Ισως και αυτό να είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλα ζευγάρια και να θεωρούνται ένα από τα πιο ευτυχισμένα του χώρου. Γιατί η αλήθεια είναι πως τόσο η Μαρία όσο και ο Θέμης δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράζονται δημόσια για την ευτυχία που βιώνουν ο ένας στο πλευρό του άλλου. Αν και παντρεμένοι μόλις δυόμισι χρόνια, μοιάζουν με ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό, έχοντας όμως καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτα και το πάθος τους όπωςτα ένιωθαν τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Μπορεί να το διακρίνει κανείς όταν τους δει μαζί σε κάποια έξοδό τους, όπως τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερές στιγμές σε πρόσφατη βραδινή έξοδό τους για ποτό στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι βρέθηκε στο «Mask» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης να απολαμβάνει το ποτό του μετά από μία όμορφη βόλτα, με τη·Μαρία Ματσούκα να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της. Το ίδιο ευτυχισμένος έδειχνε και εκείνος, έχοντας συχνά στην αγκαλιά του την όμορφη τραγουδίστρια, που ήταν επίσης τρυφερή μαζί του.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος είχε άλλες προτεραιότητες η Μαρία Ματσούκα, πλέον δείχνει αποφασισμένη να κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο της όνειρο, να γίνει μητέρα, κάτι βέβαια που λαχταρά και ο Θέμης, με τον οποίο γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία και η μοίρα τους ήθελε, χρόνια μετά, και ζευγάρι και μάλιστα έτοιμο να αποκτήσει παιδιά!
«Βέβαια θέλουμε παιδί και θα συμβεί, σίγουρα, με το καλό», είχε παραδεχτεί πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη της η Μαρία, διευκρινίζοντας: «Θέλω τουλάχιστον δύο. Είναι πολύ σημαντικά τα αδέλφια για τη ζωή μας. Ιδανικά θα ήθελα δίδυμα. Θα μπούμε σίγουρα στη διαδικασία απόκτησης παιδιού».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved