Οικονομόπουλος-Αραβανή: Ρομαντικό δείπνο κάτω από την Ακρόπολη!
Showbiz

Οικονομόπουλος-Αραβανή: Ρομαντικό δείπνο κάτω από την Ακρόπολη!

Είναι το νέο καυτό ειδύλλιο της πόλης και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους βαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή γιόρτασαν την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου με θέα τον Παρθενώνα. 

Κάτω από το ημίφως των κεριών ο γνωστός τραγουδιστής και η εκθαμβωτική παρουσιάοτρια απόλαυσαν το φαγητό τους αντάλλαξαν ευχές και δεν απέφυγαν τις διαχύσεις και τη μεταξύ τους τρυφερότητα. Άλλωστε γνωρίζονται από παλιά. Η φιλική σχέση τους μετράει ήδη εννέα χρόνια και, όπως όλα δείχνουν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε -ένα βράδυ που εκείνη επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν εκείνος- να εξελιχθεί σε έναν τρυφερό έρωτα. Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, μάλιστα, έκαναν μια μίνι απόδραση στην Αράχωβα, όπου συναντήθηκαν με τον καλό τους φίλο Χάρη Σιανίδη. Η Ευαγγελία φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στιγμιότυπα από τις βόλτες τους σε γνωστά στέκια της περιοχής από στιγμές χαλάρωσης σε spa, αλλά και τη θέα από το πολυτελές resort όπου διέμειναν, αποδεικνύοντας ότι πέρασαν κάτι περισσότερο από καλά.
Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια αυτή τη σχέση. Εξάλλου η προηγούμενη εμπειρία τους με σχέσεις που υπερεκτέθηκαν στο φως της δημοσιότητας απέδειξε ότι αυτή η τακτική δεν βγήκε σε καλό ούτε για τον Νίκο Οικονομόπουλο ούτε για την Ευαγγελία Αραβανή. Γι' αυτό και έχουν αποφασίσει πλέον να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.
Η Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με τη real, ξεχώρισε στην παρουσίαση του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για κάποια σημαντικά τηλεοπτικά projects που αφορούν το υπόλοιπο της τηλεοπτικής σεζόν. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είνοι πλέον ένα από τα πρώτα ονόματα του λαϊκού πεντάγράμμου. Παρόλο που και οι δυο είναι πριν από όλα αφοσιωμένοι στη δουλειά τους ο έρωτας που τους χτύπησε πρόσφατα την πόρτα, φαίνεται να απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειας τους και να λειτουργεί και για τους δύο αναζωογονητικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved