Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Ζωγράφος ήθελα να γίνω, μάλλον…»
Showbiz

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Ζωγράφος ήθελα να γίνω, μάλλον…»

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης σε πρώτο ενικό μιλά για τον πρώτο του ρόλο, τι επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει αλλά τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην επικοινωνία.

«Ο πρώτος μου ρόλος με ονοματεπώνυμο ήταν ο Τίλιος Ξεφτίλιος από τα «Μαγικά Μαξιλάρια» της «Ουρανούπολης» του Ευγένιου Τριβιζά, τον οποίο και υποδύθηκα μόλις τελείωσα τη σχολή.... Ζωγράφος ήθελα να γίνω, μάλλον. Αλλά ήμουν και καταπληκτικός σερβιτόρος. Μου άρεσε η επικοινωνία που είχα με τους πελάτες και όλο το πρακτικό πράγμα της φροντίδας του.

Την περίοδο του Αμλετ είχα σχεδιάσει περίπου 2οο πρίγκιπες. Είναι θέμα γούστου. Δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω μια ουσιαστική σχέση μαζί σου μέσω Instagram Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Με ενοχλούν τα email των εταιρειών. Πάρε με τηλέφωνο και πες μου τι θέλεις.

Εκεί δεν είναι που χάνεται η ανθρώπινη επικοινωνία; Γιατί φαίνεται ότι δεν εμπιστευόμαστε. Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω με μια παράσταση στο εξωτερικό. Εδώ δεν μπορούμε, όμως, να το πάμε από πόλη σε πόλη, θα το πάμε έξω;», λέει ο ίδιος στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved